Автор: Мартина Хайзе
Жанр: Езотерика, Популярни

ISBN: ISBN 978-619-7718
Формат в мм: 140x215
Тегло: 0.29 кг.
Година: 2024 г.
Обем: 208 стр., книгата съдържа аудио диск с музика за медитация, вдъхновена от Ангел хранител
Наличност: Налично
23.00лв

ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА СВОЯ АНГЕЛ ХРАНИТЕЛ


Ние ежедневно сме придружавани от ангели и други духовни същества, но малцина могат да ги възприемат съзнателно и да контактуват с тях.


Мартина Хайзе (род. Кремер) е родена с тази дарба и от малка вижда не само своя ангел хранител, но и души на починали хора. От него тя получава първите си познания, от една страна, за смисъла на земното съществуване, от друга – за механизмите на живота и най-вече за онова, което ни очаква в отвъдното и как точно да си го представим. В книгата си Мартина описва как се е научила да общува с духовния свят, какви са разликите между многобройните духовни създания, как те се свързват с нас, какви послания ни предават и как да ги разбираме.


Тя ни разкрива опасността, произхождаща от обсебвания, демони и други тъмни същества, като същевременно показва и начините да освободим себе си и домовете си от техните негативни енергии. Освен това книгата дава на разположение обяснения за предпазване от отрицателното и за засилване на собствената интуиция. 

Към книгата е приложен диск с упражнения за медитация и великолепна музика!СЪДЪРЖАНИЕ

Благодарност

Пролог

Предговор


ПЪРВА ЧАСТ – Моята история

Първи видения

Моят ангел хранител

Ученически и младежки години

Брак, деца и Черният мъж

Лоши времена

Промяната

Третото око

Моето образование за медиум

Първи познания като медиум

Раздяла

Нов житейски етап

Черният мъж


ВТОРА ЧАСТ – Моето духовно образование

Моят духовен път, рейки и ангелите

Семеен модел

Духовна хирургия

Разговор с Бог

Проклятия и клетви

Природни духове

Медиумни способности при животните

Раят на животните

Ангелите и играта на цветовете

Родината на ангелите

Земни ангели

Кандидат ангели  

Духовно заклинание и Ангелът на смъртта

Свитъкът

Карма

Починали души и духове

Място за покой

Обсебвания

Подмяна на души и душевна обремененост

Душевни фрагменти

Енергийно пренастройване и домашни духове

Кристали и помощни средства

Деца индиго

Нумерология

Пътуване в отвъдното

Системата на чакрите

Хранене

Духовни степени на развитие

Енергийно очистване

Енергийна защита

Всеки притежава дарба

Упражнения за засилване на интуицията

Текстове за медитация в приложения диск


ТРЕТА ЧАСТ – Случаи от практиката


Всяко нещо с времето си

Майка и син

Къде са парите?

Черният кръст

Как омразата се превърна в любов

Затишие

Пленник в яйце

Майката в бъбрека

Блокиране на паметта 

Демони

Професия и призвание

Божият посредник и прокълнатата стълба

Куче спасител

Обратно в собствения живот

Чужди симптоми

Коледен подарък

Полтъргайст

Лечебни горски енергии

Липса на готовност

Внезапен медиум

Нарушение на покоя

Стълбата към избата

Зъбобол

Дева Мария


Заключение


Приложения:

Интервю с Мартина

Молитва за прошка

Молитва за спасение


За автора

Източници и бележки


Благодарност


Мили Ян, на теб дължа особена благодарност, защото ти издаде книгата ми и даде възможност на читателите да променят живота си към по-добро! Благодаря ти за доверието!


По-нататък искам да благодаря на всички, които споделиха с мен своите преживявания. Без вашите житейски истории и натрупан опит тази книга нямаше да види бял свят.


Специална благодарност изказвам на Катя Кутца – моя любима клиентка и вече приятелка, която изцяло редактира моята история и я нанесе на хартия. Тя е великолепен медиум и превъзходна детска писателка. Благодаря ти, мила Катя!


От сърце благодаря на брат ми Дитер, който композира за мен и читателите великолепна медитационна музика. В нея можем да се потопим и да отворим широко сърцата си за нашите ангели.


Безкрайна благодарност изказвам и на моите духовни помощници – без тях нямаше да бъда тази, която съм днес.

А на вас, мили читателки и читатели, пожелавам тази книга наистина да ви помогне да забележите далечната светлина на хоризонта и да откриете собствения си път към нея…Пролог


1963 г. в Дюрен, Северен Рейн-Вестфалия.

Едно малко момиченце – Мартина – лежи невинно в люлката и с любопитство наблюдава света изпод шапчицата си. Изведнъж поглежда встрани и личицето й се сгърчва ужасено, аха да заплаче. Онова, което загрижената майка не забелязва, Мартина вижда съвсем ясно: черна сянка надвисва над люлката с очевидно лоши намерения. Но пак недоловимо за другите, наблизо е застанал ангелът хранител – който разперва криле, взема я под свое покровителство и с усмивка я успокоява. 


Така започва нейният живот на надарен с ясновидство и свръхчувствителност медиум, способен да прозира светлата и тъмната страна на случващото се, да вижда и възприема ангелите, природните същества и починалите и да предугажда в представите си бъдещето. 


Предговор


През 60-те и 70-те години израснах в Дюрен като първо от трите деца в семейството. Бях нежно и фино момиченце, по-скоро сдържано и боязливо по природа. Родителите ми работеха и бях отгледана предимно от дядо и баба, а тя пък особено се интересуваше от спиритуалното и имаше предчувствия. Махалото беше неин обичаен инструмент – с него проверяваше всичко и не вземаше никакво решение без това духовно помощно средство. Често гадаеше и на други, например дали съседката ще роди момче или момиче, коя храна е поносима и т.н. – и винаги познаваше! Така покрай баба много рано влязох в контакт със „свръхестественото“.

Но въпреки нейната духовна откритост семейството не можеше да си обясни случващото се с мен, защото често разговарях с моя невидим за останалите приятел, когото впрочем също не виждах, затова пък чувах съвсем ясно – той ме разсмиваше и подобряваше настроението ми. Баба ме посъветва да не споделям това с никого и да го запазя за себе си. Напротив, мама се опита за разреши проблема по най-бързия начин: шляп един шамар и готово, нещата се оправят. 

Така разбрах твърде рано, че съм различна от повечето хора, защото никой друг не чуваше така близкия за мен глас, но пък моето гледище и възприемане на нещата бяха за мен правилни, честни и истински. Винаги намирах подкрепата на моя ангел хранител, който ме закриляше, разговаряше с мен, а по-късно обясняваше особените ми способности и ме напътстваше неотлъчно.


Като малко момиче естествено не можех да си представя накъде ме води всичко това – защо предвижданията ми се сбъдваха едно към едно, защо „Черният мъж“ постоянно се появяваше в живота ми и ужасно ме плашеше – и защо усещах неща, които никой от околните не долавяше.

През продължителен учебен процес, често белязан от страдания, болка, неразбиране и страхове, успях да натрупам ценни познания. В крайна сметка пътят ме изведе до самостоятелен и свободен живот и ме подготви да помагам на мнозина и с привичното ми съчувствие и състрадание да ги освобождавам от блокади, клетви, проклятия, обсебвания и негативни енергии, като същевременно ги свързвам с озарения от светлина духовен свят.

„Къде е моят ангел хранител?“ – това е един от най-често задаваните въпроси от моите клиенти по време на консултациите – именно затова в книгата ще научите подробности за ангели, духовни същества и други нетленни създания. В приложения диск ви очаква съответна медитация, която ще ви даде възможност да влезете в контакт с вашите ангели хранители и закрилници, да ги усетите, а защо не да ги чуете и видите.

Твърдя с абсолютна сигурност, че всеки човек има ангел хранител, който не само го закриля, но и го напътства, защото съвсем точно познава житейския му план, главните теми и съдбовни пътища и прави всичко, за да го придружава с любов в отреденото му поприще. Моят дългогодишен опит е доказал, че всеки притежава особена дарба, която си струва да поощрява – някои упражнения в книгата ще го стимулират към това.


Вдъхновете се от предложените истории и ме последвайте в моя не винаги лек, но обогатяващ личността духовен път – научете повече за нетленното, за отвъдното, за по-нататъшната съдба на починалите и за многобройните и разнообразни възможности на енергийните занимания.Books
Тегло 0.29 кг.
Година 2024 г.
Обем 208 стр., книгата съдържа аудио диск с музика за медитация, вдъхновена от Ангел хранител

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю