Автор: Габриеле Шустер-Хазлингер
Жанр: Антиглобализъм, Популярни

ISBN: 978-954-2902-80-5
Формат в мм: 140x215
Тегло: 0,450 кг.
Подвързия: мека корица
Година: 2021 г.
Обем: 352 стр.
Наличност: Налично
23.00лв

Вече не е тайна, че успоредно с постоянно увеличаващя се брой хора на планетата земните суровини намаляват. През следващите години ще се стигне дотам, че машините, роботите и дроновете ще направят човешкия труд излишен. От гледна точка на рационалния и търговски мислещ "елит" ще останат т.нар. "безполезни хрантутници" - хората, които ще бъдат безработни, твърде необразовани или прекалено стари, но ще ползват ценните за продуктивната част на обществото суровини и хранителни продукти, и ще струват твърде скъпо като издръжка. Ситуацията се осъзнава от всички логично мислещи, но човекът с християнска и социална нагласа не може да изрече онова, което изглежда неизбежно за разрешаване на дилемата: редуциране на световното население, за да се намаляват загубите и респективно да се увеличават свръхпечалбите! Тази задача са си поставили онези, които задкулисно направляват световната история и не само коват съответните планове - не, те вече ги осъществяват.

Известни личности от сферата на политиката и икономиката вече ни подготвят за осъществяване на последната фаза и открито говорят за предстоящите планове: "След 75-та година трябва да имам много сериозна причина изобщо да отида на лекар, което означава да забравим колоноскопията или другите профилактики за ракови заболявания - при това още преди да достигнем 75."Според желанието на елита, всеки, който вече не е годен да допринася за брутния социален продукт, трябва да умира възможно по-бързо.

В книгата си авторката не само ни запознава с различните методи, чрез които процесът вече се осъществява или все още ни предстои, ако не променим нещо съществено. Разкрива ни онези, които действително дърпат конците в задкулисието. В смелите си и критични разследвания тя не само установява, че се изисква хората основно да преосмислят себе си и обществените отношения, но и посочва ключовата роля, отредена на Германия.


През следващите десетилетия човечеството ще бъде силно намалено


Какво се очаква, 

какво можем да направим 

и кой стои зад това?


Не вярвайте сляпо, а проверявайте всичко!

Ще се изумите от нещата, които ще откриете!

Указание към книгата

Въведение

Глава 1: Цели на световния елит

Поставяне на целите

Скрижалите на Джорджия

Глава 2: Стойността на човека

Интересите на пенсионното осигуряване

Пенсионно финансиране

Парадокс

Същинска цел

Глава 3: Първа крачка: Повишаване на пенсионната възраст

Аргументация

Старческа бедност

Поколения с повишена раждаемост

o Несъответствие: пренаселеност или застаряване?

o Държавната потребност от чужди пришълци 

o Образователно ниво на пришълците

Глава 4: Втора крачка – самоубийство от морални подбуди

Подготовка на населението

o Д-р Езикиел Емануел

o Роман Херцог

o Японският финансов министър Таро Асо

o Филип Мисфелдер

Повторение на историята

Законово положение

Семеен съюз

o Рекламата вбива клин между родители и деца

o Обществен натиск

o Финансово състояние на самотния родител

o Кариера

o Егоизъм

Глава 5: Трета крачка – намаляване на световното население

Досегашни причини

o Глад

o Робство 

o Епидемии

o Война

Нови методи за редуциране на населението

o Размножаване

o Контрацепция

o Хранителни продукти

o Питейна вода, добавки и пречистване

o Фракинг 

o Фармацевтична индустрия

o Измислени заболявания

o Болести от лабораторията

o Имунизации

o Флуорид

o Микровълни

o Интелигентни миниброячи

o Предавателни мачти

o Кемтрейлс 

o Военни програми

o Летящи дронове

o Роботи

o Имплантирани чипове

o Автономно шофиране

o Лагери за извънредни ситуации

o Козметична индустрия

o Отровни тампони

o Абортна индустрия

o Финансово робство

o Централизиране

o Безшумни оръжия и тихи войни

Заместваща миграция 

o Обобщение

Прогнози за броя на населението

Специални стратегии против германците

o План Хутън

o План Кауфман

o План Моргентау

o Нийзър: Какво да правим с Германия?

o Планът на Куденхоф–Калерги

o Телегония, законът на Рита

o Защото точно Германия?

Други цели на задкулисието

o Световна диктатура

o Световна полиция

o Световна здравна система

o Световна валута

o Световна икономика

o Световна религия

o Хора по калъп

o Злоупотреба с ДНК за информационно-технологични цели

Кои са виновниците?

o Моралът на световния елит

o Задействане на демоничните сили

o Извънземни същества

o Бохемската горичка

o Символи на черната магия

o Черна слуз

o Духовни същества

Застъпници за редуциране на населението

o Джон Холдрен

o Хенри Кисинджър

o Горбачов

o Мултимилиардерът Тед Търнър

o Бил Гейтс

Глава 6: Какво се очаква в бъдеще?

Ясновидци

Медии

Недвусмислени предложения

Двустепенна продължителност на живота

Планирана световна валута

Планирано световно правителство

Управление от извънземни и хибриди?

Заплашва ли ни съдбата на индианците?

„Реколтата“

Повторение на същата игра

Равносметка

Глава 7: Стъпки към свободата

Разкриване на играта

Просвета и образование

Ще дойде ли спасител?

Поемане на отговорност

Задружно семейство

Фамилен имот

Сплотеност

За авторката

Литературни и електронни източници

Източници на илюстрациите


Указание към книгата

За разлика от наложилото се почти задължително обозначаване на професиите с мъжки и женски род, тук си позволих волността да употребявам мъжката форма – например терапевт – по простата причина, че четенето на текста се облекчава. За мен е важно да се фокусирам върху темата на книгата. Моля всички читателки да не се чувстват дискриминирани, защото за мен мъже и жени са равностойни, без да са еднакви. Според моите познания и опит между двата пола наистина има различия в силните страни, слабостите и нагласите, но никой не бива да се чувства непълноценно заради това. 


Въведение


След първата ми книга Предадени – продадени – погубени?  постоянно ме питат защо се занимавам с толкова негативни теми и не е ли по-добре да се захвана с нещо красиво, положително и градивно. Съгласна съм, разбира се, защото мислите ни предизвикват нашите чувства и настроения, но все пак не бива да подминаваме фактите. Заплахите няма да намалеят, ако като малките деца затулим с длан очите си и викаме: „Ти не ме виждаш!“.

Ако внимателно наблюдаваме случващото се по света, прави впечатление, че хората воюват повече от всякога. Става дума преди всичко за пари и власт. Световният елит насъсква хората едни против други, а разиграва своите битки на техен гръб. Ако искаме някой ден в живота ни да настъпи истински мир, не бива повече да се оставяме да ни манипулират. Всички ние сме народът – доста над седем милиарда души – и е дошло времето да се вслушаме в сърцето си и да прозрем ставащото на заден план. Ако желаем наистина да сме свободни, трябва да разпознаем истината. А тя ще ни избави, защото ще засили копнежа ни да живеем на прекрасната наша земя в мир, любов, хармония, уважение и толерантност.

„…И ще познаете истината, и истината ще ви направи свободни.“(1)

Евангелие от Иоана 8:32 

От съществено значение е внимателно да наблюдаваме основополагащи събития, за да предотвратим евентуалното им ескалиране. Трябва да поемем отговорност и да вземем в ръце собствения си живот и важните за него решения. Това започва още със здравословното хранене, но за да постъпим правилно, трябва да сме добре информирани и в този смисъл да се заемем и с някои неприятни неща.

Освен това е много важно да оповестяваме фактите, свързани със световния елит и да разгласяваме неговите цели, когато сме ги разпознали и прозрели. Ето какво пише Павел в писмото до ефесяните:

„Не участвайте в безплодните дела на тъмнината, напротив, изобличавайте ги. Защото за онова, което нечестивците скритом вършат, срамно е и да се говори. А всичко, което се изобличава, от светлината става явно.“(2)

Послание на апостол Павел до ефесяни 5:11–13


Когато замълчим и затворим очи, разтваряме широко вратите и за други зверства и жестокости. Трябва да се противопоставим на злите машинации, ако не искаме да тласнат света към поредното неизмеримо зло! Точно преди 75 години милиони хора – при това не само в Германия – отвърнаха поглед и не пожелаха да разберат какво се случва на ближните им. Именно в това все още ни упрекват следващите поколения. Можем да попречим на подобно злодейство само ако отворим широко очи и прозрем пъклените планове на управляващия елит.

„Няма престъпление, хитрост, мошеничество, измама или порок, който да не се ползва от потайността. Извадете тези злодейства на светло, опишете ги, направете ги смешни в очите на околните, и рано или късно общественото мнение ще ги помете. Само оповестяването им вероятно няма да помогне, но то е единственото средство, без което всички останали мерки ще се провалят.“(3)

Джоузеф Пулицър (1847–1911), унгаро-американски журналист и издател


За да можем успешно да разпознаем тези престъпни намерения, първо трябва да разкрием целите на елита и как смята да ги постигне. Преди да започна с това, искам да ви уведомя следното: ако аз като автор или издателят пострадаме по някакъв начин след публикацията, все едно дали станем жертва на фалшиви обвинения, дискредитиране, оклеветяване или каквото се сетите, ви съветвам да не се учудвате, защото:

„Онзи, който сочи мръсотията, в Германия минава за далеч по-опасен от другия, който я създава.“ (4)

Курт Тухолски (1895–1935), немски писател


Преди да ви придружа из тежко болния мисловен процес на всемогъщите, искам да ви цитирам Член 5, ал. 1 от Основния закон на Федерална република Германия, на който се позовавам:

„Всеки има правото свободно да изразява и разпространява мнението си словесно, писмено или картинно и безпрепятствено да се ползва от всички всеобщо достъпни източници. Свободното осведомяване чрез пресата, радиото и киното е гарантирана. Не се извършва цензура.“ (5)


Books
Тегло 0,450 кг.
Подвързия мека корица
Година 2021 г.
Обем 352 стр.

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю
Свързани продукти