Автор: Клаус Джоул
Жанр: Езотерика

ISBN: 978-954-9994-93-3
Формат в мм: 140x215
Подвързия: Мека
Година: 2009
Обем: 248 стр.
Наличност: Налично
14.00лв

Кaквo cтaвa, aкo cлед дългoгoдишнo изучaвaне нa т.нaр. древнa и cъвременнa мъдрocт oткриете, че cте в зaдъненa улицa? Cxвaщaте, че цялaтa инфoрмaция е нaлице, нo кaтo че ли нищo не върши рaбoтa.

Акo вие cте чoвек, кoйтo иcкa дa прoдължи дa cе рaзвивa, нo дo мoментa нещo ви е убягвaлo, мoже би в тaзи книгa ще нaмерите oтгoвoр нa чacт oт вaшите въпрocи. Иcтoриятa, c кoятo cе cрещaте е прaвдивa, дoкoлкoтo aвтoрът е уcпял дa ни прерaзкaже изживявaниятa cи.
Дoкaтo четете, ще oткриете мaлкo извеcтнa, неoчaквaнa, неверoятнa тaйнa зa любoвтa. В прoдължение нa cтoлетия думaтa "любoв" cе е изпoлзвaлa caмo зa oпиcaние нa чувcтвa и уcещaния, мнoгo мaлкo xoрa ca зaбелязaли, че любoвтa е изтoчник нa енергиятa, кoятo зaxрaнвa cъc cъщнocт и живoт вcичкo, кoетo е oкoлo нac. Предcтaвете cи кaквo биxте мoгли дa нaпрaвите, aкo нaучите кaк дa cе cвързвaте c тoзи неизчерпaем изтoчник!

 

 
Предговор


         Ще се впуснете в пътуване, което повечето от нас смятат за възможно само в онези мимолетни мигове, когато дръзваме да мечтаем привидно невъзможни надежди.

         През последните 30 години съм изчел всички книги, посветил съм безброй часове на медитиране, представи, учене как да „излизам от тялото си”, но през цялото време имах чувството, че нещо липсва. Освен това след известно време всички книги ми изглеждаха просто като предъвкване на едно и също нещо. Нищо ново, поне не и такова, което да има истинско значение.

         По някое време през ноември 1995 г., след като ме съкратиха от работа и няма намерение да си търся нова, отидох на гости на мой приятел, който по онова време работеше върху спортните си залози. Говорехме за залозите и колко пари той не изкарва, когато ми хрумна една мисъл.

         Погледнах приятеля си и казах, че вероятно човек би могъл да използва подсъзнанието си, за да види в бъдещето и да ориентира кой ще спечели мача. Той мислеше, че съм луд и отвърна, че няма как да се предвиди бъдещето, като ми посочи около 20 причини защо това няма да стане. За мен е доста очевидно, че той е много по-дебелоглав от мен. Колкото повече мислех за това обаче, толкова повече идеята ми харесваше. Когато се върнах у дома, в общи линии вече я бях оформил в главата си. Предполагах, че всичко, което трябва да направя, е да открия психично състояние, в което съзнанието и подсъзнанието се събират и работят заедно като едно, а не като отделни цялости. Звучи просто и е, макар че ми беше нужно известно време, за да се ориентирам в детайлите и да изработя план. Върнах се в библиотеката и взех още няколко книги. Поиграх си с идеята още около една-две седмици, изпробвайки различни неща. Взех цялата информация, която можех да открия, и я смесих, малко оттук, малко оттам. Заключението, до което достигнах, беше, че трябва да съм в много дълбоко медитативно състояние, нещо като транс, и тогава да пътувам в бъдещето, за да видя резултата от мача.

         Работата стана и не след дълго бях в играта. Правех малки залози и на моменти печелех дребни суми. С течение на времето се опитах да накарам приятеля ми да прави същото. Представях си, че по този начин можем да сравняваме отговорите и да се представяме дори още по-добре, но той се уплаши и отказа да участва. Продължих да настоявам, но нямах успех. Макар изобщо да не беше религиозен, той непрекъснато казваше, че може би нарушавам някакъв космически закон и вероятно ще получа повече от онова, за което съм се пазарил. Е, както се оказа, няма такъв закон във Вселената, но изглежда, че Вселената, или Всичко онова, което съществува, си има собствен план. Без изобщо да го осъзнавам, влизах право в него.

         Така започна всичко, но не това беше краят му. Дори науката бавно започва да осъзнава, че има невидима сила, която наричаме Любов. От векове думата Любов се използва за описване на чувства и емоции, но нищо не е било казано за този невероятен източник на сила, който е отговорен за поддържането на всичко около нас. Просто си представете живота, който можете да създадете, ако знаете как да впрегнете този източник. Представете си влиянието, което можете да имате върху този свят. Истината е, че този източник се крие във всички нас, ние се раждаме с него. От векове информацията се предава само на малцина и наистина имам предвид малцина. Опитите да спечелите от тотото нямат нищо общо с информацията, която ще откриете, освен че те бяха мотивацията, която ме накара да успокоя съзнанието си за достатъчно дълго време, че да ми се покаже нещо невероятно, което е било скрито точно пред очите ни.

         Понякога се питам дали светът е готов за тази информация. Единственият отговор, който получавам, е от многото имейли, изпращани от хората. Хора, които са изумени колко невероятна е тази информация и колко лесно и бързо работи. Притеснявах се да не би тя да се използва погрешно или по отрицателен начин, защото някои като че ли бяха пробвали. Нека това служи като предупреждение. Любовната енергия – за по-добро наименование – е съзнателна енергия и знае всичко, което се опитвате да направите. Според мен това е причината тя да работи толкова добре.

         Историята, която ще прочетете, е вярна, доколкото съм способен да я напиша, и информацията, изложена в тази книга, никога не е била описвана преди, доколкото знам. Макар че силата на Любовта е споменавана в множество трудове, никъде не е обяснено как да използвате тази Любовна енергия, за да създадете живота и Любовта, които търсите.

         Ако сте уморени да четете един и същ преразказван материал отново и отново, и сте готови да предприемете следващата стъпка, продължете да четете. Ще откриете малко известна тайна за Любовта, която никой никога не си е представял за възможна. Ако откриете, че четете множество книги или търсите нещо, което да ви отведе по-нататък, тогава това е информацията за вас. Това сме търсили всички ние.

 

С цялата си любов,

Клаус Джоул

 
   

Books
Подвързия Мека
Година 2009
Обем 248 стр.

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю