Автор: Стамен Стаменов
Жанр: Езотерика

ISBN: 978-954-9994-95-7
Формат в мм: 140x215
Тегло: 270 гр.
Подвързия: Мека
Година: 2010
Обем: 196 стр.
Наличност: Изчерпан тираж
12.00лв

Чoвeчecтвoтo, xopaтa в пo-гoлямaтa cи чacт дo тaкaвa cтeпeн ca зoмбиpaни, чe вeчe нe ca в cъcтoяниe peaлнo дa пpeцeнят кaквo вcъщнocт cтaвa и кaквo ce въpши тиxo и пoтaйнo нaвcякъдe oкoлo нac. Xopaтa в пo-гoлямaтa cи чacт пpиличaт нa cтaдo, пoвeдeнo нa зaкoлeниe, кoeтo пoвeчeтo oт нac уceщaт в paзличнa cтeпeн, нo ce чувcтвaмe бeзпoмoщни, бeз дa cъзнaвaмe, чe иcтинcкитe cпacитeли нa ceбe cи, cмe ниe caмитe!
Hиe, xopaтa oт Зeмятa, тpябвa дa нaпpaвим вcичкo възмoжнo, зa дa пoбeдим coбcтвeния cи пaгубeн eгoизъм, дa cи пoдaдeм бpaтcки pъцe и дa ce oбeдиним чpeз нaшитe oбщи cтpeмeжи в имeтo нa cпaceниeтo нa мaйкa Гeя, нa дуxoвнитe цeннocти нa цивилизaциятa, нa caмитe нac! Зaщoтo aкo cъзнaтeлнo и цeлeнacoчeнo нe пpиcтъпим към peaлизиpaнe нa тoзи изключитeлнo вaжeн, нe caмo зa нac xopaтa oт Зeмятa, нo и зa цeлия Кocмoc aкт, утpe щe ce нaлoжи дa гo нaпpaвим, нo вeчe в уcлoвиятa нa eднa жecтoкa жизнeнa cфepa, чийтo фaнтoм бpoди нaвcякъдe oкoлo нac. Cитуaциятa, в кoятo e изпaднaлa плaнeтaтa нe тъpпи oтлaгaнe, зaщoтo глoбaлнитe кaтaклизми, кoитo ни гpoзят, мoгaт дa ce paзpaзят вceки мoмeнт!

 

                Глобалната война за поробване и унищожаване

                                           на човечеството!

                    

 

 

                            „Отдавна е настъпило време за обединяване на усилията

                           на всички хора, загрижени за живота на Земята

                           в името на нашето общо спасение!” 

 

Това е съвършено секретна война, която се води от Тайното световно правителство и неговите съюзници, принадлежащи, както към човешкия род, така и към някои извънземни раси, известни като Тъмните сили в Космоса.

Огромната част от хората няма да поискат да повярват (въпреки че те се оказват преките потърпевши от нея), защото за тази война не пишат по вестниците, не съобщават по радиото и телевизията, не бият камбани и не вият сирени. Независимо от това тази война не е по-малко реална и опасна от „горещата” война на жестоките оръжия, с които човечеството разполага в изобилие. В нея не участват армии, не се водят битки и сражения, нейните режисьори - кукловодите не стоят на командни пунктове или фронтове, защото:

Това е война от качествено нов тип (и има за цел – овладяване съзнанието на хората)!

Тя се води по съвсем други правила и закони и с други средства, част от които ние сами купуваме, инсталираме в домовете си и им се наслаждаваме (телевизори, компютри, тренажори, компютърни игри и други електронни имитатори на живота), а те от своя страна унищожават нашето рехаво съзнание бавно и систематично, напоследък, дори доста агресивно, доставяйки ни наслада от илюзорните удоволствия.

Тази война срещу цялото човечество се ръководи от хора, отдавна загубили божествените си заложби на човешки същества, които никога няма да се покажат явно пред обществото, докато не реализират крайната си цел:

Постигане на световно господство!  (Като земни богове.)

Те искат да превърнат света в глобална полицейска държава, управлявана от тях след изтребване на болшинството от човечеството, а тези, които останат да не представляват нищо друго освен имплантирани роби, съхранени за жертвоприношения и робски труд.

Това е групировка, разполагаща с огромни финансови и материални средства, която като в стоманен юмрук държи армии от висококачествени учени, специалисти, идеолози, пропагандатори, религиозни дейци и създадени под тяхно ръководство неправителствени организации.

Днес будните хора на планетата ги познават като Тайното световно правителство, което се управлява от т. нар. „Съвет на деветте”, под който стои станалия вече известен „Комитет на 300-те”.

За съществуването на такъв Комитет светът разбра доста късно, едва след като д-р Джон Коулмен, бивш член на британската разузнавателна служба МИ-6 разкри тази конспиративна група в края на миналия век.

Този Комитет не признава никакви държавни граници  и е над законите на всички държави по света.Той контролира световната политика, търговия, индустрия, религия, неправителствени организации и естествено световния тероризъм.Финансира се чрез производство и търговия с наркотици, операции, извършвани предимно чрез Британската източно-индийска компания и Лондонския съвет в Хон Конг.

Подразделенията на този комитет в съвременния свят са:

1. Различните партийни сдружения на ционизма, комунизма, фабионизма, в това число либералните и крайно десните партии.

2. Британското разузнаване, Интерпол, ЦРУ и Мосад.

3. Кралете на Саудитска арабия, шейховете на Дубай, Кувейт и ОАЕ.

4. Кралския институт за международни въпроси, групите Роудс-Милнер – кръглата маса на Великобритания.

5. Свободното масонство и други  тайни организации.

6. Института за човешки отношения „Тависток”, Станфордския изследователски център, Римския клуб и НАТО.

7. Световните минна, петролна, банкова, застрахователна и търговски индустрии.

8. Всевъзможни фондации, Канадския институт по международни въпроси и Кралския институт по международни въпроси.

Това, за което човечеството винаги е мечтало е светът да стане единен и да се развива по законите на Бога, се оказа пълна утопия, защото под знамената на такива „крилати” мечти днес са създадени жестоки организации, въдворяващи в съвременния неспокоен и доста крехък свят еднолична тирания, дело на няколко лица в сянка, както и на техните административни сатрапи от управлението на държавите по цял свят, контролиран от международните банкери и скрития световен елит.Те са вече много близко до последната си победа, която за тях ще бъде – пирова победа, затова някои световни капацитети по въдворяването на еднолично световно управление, наричано Нов световен ред са категорични,че вече е  доста късно човечеството да се избави от тази свирепа глобално-мафиотска организация.

Днес съдбата на цялото човечество виси на косъм и поради това е крайно необходимо да се предприемат решителни мерки, предимно от хората, които притежават реалните възможности за борба с този кръвожаден свръхоктопод. Излиза, че такива хора не могат да се появят току от нищото.Те ще трябва да се зародят в недрата на тази свръхмогъща структура. Предполагаме, че и на много хора, работещи днес за тази разнородна глобална структура вече им е ясно, че тяхната кауза е обречена, главно поради простата причина, че на Космическо ниво стоят много по-могъщи и по-високо развити структури, които внимателно следят какво става тук на Земята и, които, разбира се имат постоянната готовност за своевременна намеса. Само този фактор е достатъчен за да се разбере, че илюзиите, които се зараждат в болните мозъци на слаборазвития в духовно отношение човешки „елит”ще бъдат пръснати за” отрицателно време”, защото тяхната кауза е обречена още със самото й зараждане!

 

В глобално-планетарен аспект обаче световните събития с ускорено темпо непрекъснато разкриват грозната картина на едно тиранично поведение на управниците от човешкия вид.Днес управленческия елит на силните държави продължават да налагат волята си над по-слабите държави.И днес правилата на играта в съвременния свят се диктуват от позицията на силата и деспотизмът, изразяващи се чрез простата формулировка – „господари и роби”.Това правило сега  може би е по-силно изразено, дори от римско време, защото прикритите форми на експлоатация в днешно време просто изстискват жизнените сили на човечеството, върху чиито врат с изключително коварна и разнопосочна сила се нахлузва жестокия ярем на Новия световен ред.

Жестоки и безпощадни хора, въдворяват днес този небивал феномен в човешкото общество, който по степен на безумие няма аналог за цялата история на петата раса. Тези хора притежават върховната власт на планетата и контролират  развитието на нашия  хаотичен свят, защото:

Първо: Те контролират основните природни запаси и продоволствени ресурси;

Второ: Ръста и спада на инфлацията;

Трето: Да има или да няма война, в кой район на света да избухне и кои държави да обхване;

Четвърто: Коя да бъде управляващата партия и кой ще бъде избран за президент на САЩ (както и в почти всички значими държави в съвременния свят;

Пето: Кои направления в науката и технологиите да се развиват и кои да не се развиват;

Шесто: Какво, как и доколко да се изучава и какво да не се изучава, защото познанието си е чист вид оръжие. (Те много се страхуват от знаещите и посветените хора, които владеят своята мисловно-емоционална система, особено ако тези хора са повече и са организирани!);

Седмо: Те определят каква да бъде господстващата парадигма в науката и какви да бъдат образователните системи и програми по света.

(Има информация, подавана от сериозни източници, че се опитват да управляват, дори климата и природните бедствия с помощта на свръхсекретни технологии, с които окончателно ще разполагат като готов продукт до края на 2025 г.).

Освен това Глобалната силова структура, наричаща себе си „човешкият елит” отдавна са в контакт с деградирали в духовно, но изпреварили ни в технико-технологично отношение извънземни същества, представители на други светове, известни в Космоса като „Тъмните сили”. С тях те са влезли в договорни отношения още от средата на миналия век, от които получават остарели извънземни технологии, след като продадоха интересите на цялото човечество и пожертваха духовните достижения на цивилизацията, защото:

Те искат да бъдат новите богове на човечеството!

(И да няма никой друг претендент за планетарните богатства и световното господство.)

Фактор, който днес най-точно може да бъде определен като ГЛОБАЛЕН ФАШИЗЪМ!

Те ненавиждат човечеството, така както го ненавиждат и техните сегашни господари – Грейовете (малките сиви от съзвездие „Орион”) и рептилоидите от съзвездие „Дракон”, които по тяхна информация посещават планетата от хиляди земни години. Силата на тази чисто земна групировка нараства особено много, след като успяват да концентрират в ръцете си невероятна за болшинството от хората технологична и оръжейна мощ от извънземен произход, която те никога няма да поискат да споделят с човечеството, защото:

Тяхната цел е да го държат здраво в ръцете си, за да правят с него, каквото си поискат!

Днес тайният съюз между Световното правителство в сянка и извънземните им господари са изправили този свят пред лицето на най-голямата заплаха от срив в историята на петата раса, опасност надвиснала като Дамоклев меч над изтънелия врат на човечеството и заплашваща да унищожи съвременната цивилизация!

За реализацията на този свръхсатанински сценарии се предвижда:

Books
Тегло 270 гр.
Подвързия Мека
Година 2010
Обем 196 стр.

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю