Автор: Ричард Гърбър
Жанр: Здраве, Популярни

ISBN: 9549994422
Формат в мм: 165x235
Подвързия: Мека
Година: 2005
Обем: 584 стр.
Наличност: Изчерпан тираж
18.00лв
„Д-р Ричард Гърбър ни придвижва важна стъпка напред в мисленето за по-висшите сфери на човешките същества отвъд механиката до царството на разума и духа и ни показва как тези въпроси ще станат фактори от критично значение в медицината на бъдещето." - д-р Лари Доси, автор на “Healing Words”
„Преломна книга, написана с дълбоко разбиране, но на прост език, който лесно се чете." – Health World
„Тази книга е в авангарда на цялото здравно движение." – Publishers Weekly
„Истинска енциклопедия на новите и старите лечителски практики, в които понятията за енергията са основата на диагнозата и/или лечението... осигурява достатъчно солидни доказателства и провокативни прозрения, за да интересува както защитниците, така и скептиците на неконвенционалната медицина." – Utne Reader


Тази комбинация от древна мъдрост и нова наука определено е въведение към грижата за здравето за модерните времена. Стандартен справочник по енергетично изцеляване, „Вибрационна медицина" спечели широко приемане от отделни хора, цели училища и здравни институции в цялата страна като предпочитан учебник по алтернативна медицина. Обучен в различни алтернативни терапии, както и в традиционната западна медицина, д-р Гърбър ни дава енциклопедично изложение на енергетичното лечение, засягайки енергийните полета, акупунктурата, цветните лекарства на Беч, хомеопатията, радиониката, лечението чрез кристали, електротерапията, радиологията, чакрите, медитацията и лечението от екстрасенси. Той обяснява настоящите теории за това, как функционират различните енергетични терапии, и предлага на читателите нови прозрения за физическите и духовните перспективи на здравето и болестта.

Д-р Ричард Гърбър получава медицинското си образование в училището по медицина на Уейн Стейн Юнивърсити в Детройт. Високо уважаван е за 25-те години непрекъснати изследвания върху алтернативни методи за диагноза и лечение. Практикува вътрешна медицина близо до дома си в Лайвония, Мичиган.


Books
Подвързия Мека
Година 2005
Обем 584 стр.

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю