Автор: Олга Шувалова
Жанр: Здраве

ISBN: 9549994376
Формат в мм: 130x200
Подвързия: Мека
Година: 2005
Обем: 109 стр.
Наличност: Изчерпан тираж
6.50лв

С книгата си "Изцеляващите мудри" Олга Шувалова започва поредица от публикации, обединени в "Учебник по биоенергетика". Първата от тях е посветена на работа с мудрите - специфични жестове, изпълнявани с ръце, които позволяват да се регулира и възстанови правилната циркулация на енергията и човешкото тяло.
За кого е предназначена тази книга? Най-вече за начинаещите, тъй като методиката на Олга Шувалова ни води от самото начало, стъпка по стъпка, и ни позволява от първите мигове да усетим лечебното влияние на енергийната медицина, А също така за онези, които:
- се стремят да установят и отстранят истинските причини за недъзите си;
- които искат да се научат да използват енергията на Вселената за изпълнението на желанията си;
- на които им е необходимо да намерят съмишленици и да открият, че не са самотни в морето на житейските проблеми и има ръка, готова да им помогне. От тях се иска само да приемат тази помощ.


Съдържание

 

·      НА КАКВО ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ

·      КАКВО ДА ПРАВЯ, ЗА ДА АКТИВИРАМ ЕНЕРГИЙНИТЕ ПОТОЦИ В ТЯЛОТО СИ?

o     Колко тела имаме?

o     Седем ноти в мелодията на живота – седем чакри в човешкото тяло

oЕнергийните канали

o     Програма за самовъзстановяване

o     Мудрите – пътят на мъдростта: 10 въпроса за начинаещи и 10-те отговора на тях

·      МУДРИТЕ: ВАШИТЕ ИЗЦЕЛЯВАЩИ РЪЦЕ

o     Освободено (чисто) съзнание

o     Натрупване на космическа енергия
·      РАБОТА С МУДРИТЕ
o     Мудри, укрепващи целия организъм
o     Мудри, укрепващи имунитета

o     Мудри срещу стрес
o     Мудри, изцеляващи болки в гръбначния стълб и ставите
o     Мудри и лечение на стомашно-чревния тракт
o     Мудри и сърдечно-съдови заболявания
o     Мудри, възстановяващи работата на дихателните органи
o     Мудри, подпомагащи работата на мозъка и нервната система
o     Мудри, оздравяващи пикочно-половата система

·      АЗ КОНТРОЛИРАМ ТОНУСА СИ

o     Програма за деня

·      ЗА ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ. ДАОСКА ГИМНАСТИКА

 

 

***
НА КАКВО ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ

 

Посвещавам тази книга на вас, драги читатели. Както на тези, с които вече се познаваме, посредством моите предишни книги, така и на тези, с които се срещаме за първи път. Посвещавам също и на онези, които все още блуждаят в сумрака на незнанието и псевдознанието, както и на онези, които вече правят първите си крачки по пътя на познанието – познанието на света и неговото устройство, опознаването на себе си и нашето място в този свят.

Уверена съм, че многобройните книги и упражнения вече са ви подготвили за новата информация, която ще намерите в тази и в следващите мои книги. Дошло е време да се обобщи натрупаното човешко познание и да се обедини в единна серия от книги, която ще се нарича “Учебник по биоенергетика”.

Не ми се иска подобен учебник да се окаже непосилна тежест за всеки един от вас. Знам, че дебелите и написани на научен език книги се четат трудно. Струва ти се, че не можеш да разбереш нищо – затрупан си от толкова много информация, че трудно си проправяш път през гора от непознати думи и понятия. И най-важното – не винаги е ясно за какво ни е необходимо всичко това. Колко много талантливи хора са отблъснати от света на познанието заради подобни книги! Убедена съм, че е дошло време да се пишат учебници от нов тип – малки, компактни брошури, посветени на две-три нови методики.

Разбира се, аз бих могла да издам и дебел фолиант*, който е построен по стандартния начин – мъчно читаема теоретична част + труден за усвояване практически раздел. Но дали това ще ви бъде интересно? Ще имате ли полза от него? Смятам, че е много по-ефективно, знанието да се усвоява на етапи, от книга в книга. Това ще ви позволи да се движите едновременно по пътя на интелектуалното и физическо развитие. Стъпка по стъпка, ден след ден, вие ще се приближавате към целта.

-----------------------------

* фолиант (от лат. folium “лист”) – обемиста книга, голям формат (бел. прев.)

-----------------------------

 

Какво е ценното в такъв подход? Това, че няма да ви се наложи да изучавате дебели томове и чак след това, в продължение на година, да развивате способностите си. Ще можете да започнете упражнения още сега, от първата страница, от първия ден на четене. Разбира се, първата книжка ще бъде посветена на азбуката на биоенергетичните начини на работа. Но щом овладеете дори и само тези начални знания, вие ще можете да решавате важни за вас проблеми. Можете, прочитайки тази първа книга, да достигнете до желания от вас резултат и това да ви бъде достатъчно. Не се залъгвайте от малкия обем на брошурата – вие вече сте получили много и няма да съжалявате за отделените средства и време. Съвсем не е задължително да изпитвате потребност от по-нататъшно биоенергетично развитие, което говори за факта, че все още сте само в началото и ви предстои още много. Ако в душата ви гори желанието да опознаете новото и да станете реален господар на живота си, тогава ще бъдем заедно дълго време, и не само на страниците от цикъла книги “Учебник по биоенергетика”, но и мислено, на нивото на общото енергоинформационно поле, наричано егрегор. Постепенно, вие ще изкачите ново стъпало на развитие, като по нов начин ще разбирате себе си. Уверявам ви, че ще се превърнете в съвсем друг човек – смел, силен, уверен във възможностите си и способен да управлява света около себе си. Но, за да достигнете до тези резултати, е необходимо да извървите целия път – от първата книга-стъпало до последната. Това не е лесно и ще ви коства известни усилия. Ще ви се наложи да се вслушвате в себе си, да се самоанализирате. Готови ли сте за това?

Смятам, че сте готови. Не ви ли е омръзнало да боледувате постоянно, да страдате от житейските несгоди, да се сърдите и обиждате на целия свят? Значи е време за учене. Задачите на първата книга са да отговори на въпроса “На какво ще се научите?”.

 

Стъпка първа – управление на енергетичните потоци в нашето тяло.

Цел – хармонизиране на работата на вътрешните органи и подобряване на физическия тонус, които са необходими за по-нататъшната работа на нивото на финото тяло.

Метод – работа с мудри, т.е. определено положение на пръстите на ръцете.

 

Ще започнем с най-елементарното – с управлението на енергетичните потоци вътре във вашето тяло. А след това заедно, защото аз ще бъда през цялото време редом до вас, за да ви помагам, ще преминем от управлението на тялото към глобалното управление на енергетичните потоци. Защото човек, способен да управлява световната енергия, управлява и законите за движение на събитията в този свят. Това вече ви е известно от книгите, посветени на фън шуй – китайското древно учение за хармонизиране на околната среда. Въпреки, че в книгите по фън шуй има известен недостатък, доколкото те предлагат едно окастрено знание. Аз пък ще се постарая да ви дам в ръцете цялостното знание – валидно за всички народи по света, което не е китайско, нито японско или пък френско, а именно общовалидно.

Какво почувствахте, когато взехте тази книжка в ръце? Много от онези, които се запознаха с брошурата още под формата на ръкопис, казват, че са усетили излъчваща се от книгата топлина. Смятате ли, че това е случайност? Не е, защото в книгата е акумулирана положителната енергия, която ще ви помогне да преминете по пътя на самоусъвършенстването.

Books
Подвързия Мека
Година 2005
Обем 109 стр.

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю