Автор: Дейвид Бейч
Жанр: Бизнес

ISBN: 954-9994-36-8
Формат в мм: 140x215
Подвързия: Мека
Година: 2005
Обем: 220 стр.
Наличност: Изчерпан тираж
8.50лв

Системата без бюджет, без дисциплина, без глупости на Дейвид Бейч ще ви помогне да финиширате богати... АВТОМАТИЧНО
Искате ли да живеете богато и да се пенсионирате още по-богати? Достатъчно богати, за да правите онова, което искате и когато го искате? Достатъчно богати, за да престанете да се притеснявате за пари? Достатъчно богати, за да могат нещата да зависят от вас и да пома-гате на другите?
Ако отговорът е "да", тогава спрете онова, което пра-вите, и отворете тази книга. Прочетете няколко стра-ници. Лесният подход на Бейч към превръщането на финансовия ви живот в автоматичен работи и докато спите. Всичко, което трябва да направите, е да следвате неговата програма от една стъпка към финансовата сигурност - останалото е автоматично!

"'Автоматичният милионер' е автоматичен победител. Дейвид Бейч наистина се интересува от вас: на всяка страница можете да го чуете да ви насърчава да засилите финансовата си значимост. Без значение кой сте или какъв е вашият доход, можете да се възползвате от тази лесна за прилагане програма. Направете го сега. Вие и любимите ви хора заслужавате големите пари!”
Кен Бланчард, съавтор на “Едноминутният мениджър”

“'Автоматичният милионер' ви дава - стъпка по стъпка - всичко, от което се нуждаете, за да осигурите фи-нансовото си бъдеще. Когато го направите по начина на Дейвид Бейч, провалът е невъзможен.”
Джийн Чацки, финансов редактор, Тоdау на NВС

“Финансовият съвет на Дейвид Бейч без излишни за-сукани фрази е прекрасен, защото е толкова прост. Ако за вас е важно да станете самостоятелни, тази книга е за-дължително четиво.”
Бил О”Райли, телевизионен репортер, Fох Nеws, и автор на Тhе O”Reilly Factor и Тhе Nо Spin Zonе

Books
Подвързия Мека
Година 2005
Обем 220 стр.

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю