Автор: Владимир Бабанин
Жанр: Археология, древни цивилизации и култури

ISBN: 954-9994-42X
Формат в мм: 165x235
Подвързия: Мека
Година: 2003
Обем: 410 стр.
Наличност: Изчерпан тираж
14.00лв

Големият Сфинкс в Египет и огромната картина "нарисувана" в пясъците на перуанската пустиня Наска... Кой е творецът на тези величествени и загадъчни шедьоври? Кога и защо са създадени? Какво предназначение имат? За да отговори на тези въпроси, авторът ни повежда към увлекателно пътешествие във времето и пространството на близкото и далечното минало. Историята проговаря за блясъка на фактите и събитията, които са оказали влияние върху развитието на човешката цивилизация.
Според Владимир Бабанин рисунките от платото Наска са творение на извънземна цивилизация от Сириус, а Големият Сфинкс в Египет е паметник на потъналата Атлантида. От книгата ще научите и за други следи, оставени от атлантите и пришълците от други звездни системи, както и за Вселенския код с помощта на който общуват извънземните цивилизации.
Владимир Бабанин е роден през 1936 година. От 1963 до 1987 г., като офицер от Военнокосмическите сили на СССР, взима участие в разработката и изпитанията на множество прибори и системи за управление и поддържане на живота в пилотираните космически кораби - "Восток", "Восход", "Союз", "Буран", както и на различни орбитални станции. Живее и работи в Санкт Петербург.

Books
Подвързия Мека
Година 2003
Обем 410 стр.

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю