Автор: д-р Йоанна Будвиг
Жанр: Здраве

ISBN: 954-9994-52-X
Формат в мм: 130x200
Наличност: Изчерпан тираж
8.00лв

Всъщност към кого се обръщат лекарите, когато заболеят от рак?

Повече от 40 години терапията на номинираната 7 пъти за Нобелова награда д-р Йоанна Будвиг печели все повече популярност и признание.  Д-р Будвиг е фармацевт, дипломиран химик с докторска степен по физика и химия, главен консултант по лекарствата и мазнините в Министерството на здравеопазването в Германия. Научните й открития за жизненоважните и жизненозастрашаващите мазнини водят до колизия не само с производителите на преработени мазнини, но отчасти и с медицинските среди. Въпреки всичко, убедена във валидността на изследванията си, почти половин век Д-р Будвиг се посвещава на това да популяризира своите резултати. Така тя се надява да постигне обрат в проучванията и терапиите на рака.

Известно е, че повечето от нейните пациенти са лекари или близки на лекари. Известен е също и високият процент на излекуваните пациенти. От 2006 г. в Буох до Щутгард е открит първият Германски холистичен раков център, в който основната диета е базирана на предписанията на д-р Будвиг.


Издателство ДИЛОК желае здраве на всички! Нека от тази книга се възползват както засегнатите, така и здравите хора!

Информация за д-р Будвиг и уникалния й метод можете да намерите например на:
http://www.positivehealth.com/permit/Articles/Nutrition/turner60.htm
НЯМА ТИРАЖ !

СЪДЪРЖАНИЕ:

ПРЕДИСЛОВИЕ

ИНТЕРВЮТО
Основна идея на терапията
Варбург и неговите експерименти
Мастните киселини и електронните заряди
Електронният облак
Енергията, която помага срещу рак
Трябва ли всички хора да имат рак?
Физически тренинг при раковоболни?
Тумор и операция
Разрешително за лечителска практика
Медицинско образование
Доклади
Кога една клетка става злокачествена?
Може ли всеки да яде извара?
Превенция за рак
Консултация на болни
Всички пациенти ли се връщат?
Алкално-киселинен баланс, витамини...
Какви пациенти приемате?
Преориентация на лекарите
Медицина и политика
Природонаучно

ДОКЛАД ВЪВ ФРАНКФУРТ ОТ 23.09.98

ДОКЛАД В ЩУТГАРТ ОТ 24.09.98

БИОЛОГИЧНО ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА РАКА

ПИСМА

МОИТЕ НАЙ-ВАЖНИ ОТКРИТИЯ

ЕСЕНЦИАЛНИТЕ МАСТНИ КИСЕЛИНИ В ЖИЗНЕНАТА ФУНКЦИЯ НА ЧОВЕКА

Д-Р ЯН РЬОМ

ОСНОВА НА МАСЛЕНО-БЕЛТЪЧНАТА ДИЕТА

ХРАНЕНЕ В ЕЖЕДНЕВНИ УСЛОВИЯ

ОЛЕОЛУКС – РЕЦЕПТА

НАУЧНИ ПУБЛИКАЦИИ НА АВТОРКАТА

ДОКЛАДИ НА КОНФЕРЕНЦИИ И КОНГРЕСИ

ИНДЕКС НА НЕПОЗНАТИТЕ ДУМИ

 

ПРЕДИСЛОВИЕ

Появата на книгата се оказа наистина труден процес. Това забави издаването ù.

Нейното съдържание е „Небесната дъга над изследванията и терапиите на рака, базирани на модерната квантова физика”. Такова беше и заглавието на доклада ми в санаториума във Фройденщат на 3 март 1999 г. Но не само квантовата физика в успешната терапия и профилактика на рака е тази, която усложнява разбирането за тези неща. Хората със средна интелигентност, читателите, имат усещане за истината. Това установи и Вернер Хайзенберг, квантов физик. Прочутият му колега Макс Планк подчертава: „Ако някой вярва, че е направил научно откритие, но не може да го изрази по разбираем за всекиго начин, все едно не е открил нищо.”

Докладът ми във Фройденщат от месец март 1999 г. потвърди тези твърдения. Oтзвукът му ги доказа. Oсновата беше разбрана. Изтъквам, че не говоря за случилото се след потопа. Говоря само за това, което дъгата е в състояние да докосне и гълъбът с маслиново листо в човката оповестява - говоря за близката суша. Няма да разказвам за дейността на тези, които в своя въображаем свят се провъзгласяват за авторитети.

И много скоро след това, още през април 1999 г., се появи брожение сред представителите на химиотерапията и застъпниците на индустриалните мазнини, произведени чрез нагряване, които аз отричам. С думите: „Тя каза!” започна сблъсъкът с „експерти” и „вещи лица”.

Моето убеждение е, че предизвиканите спорове ще доведат до пробив към по-добра терапия на онкоболните, както и към по-добра профилактика срещу рака.

Настоящата книга, основаваща се на знанията за квантовата физика, допринася за решаването на тези проблеми. Тя е написана популярно и помага за вникване в темата.

 

Поради проявения интерес към системата на д-р Будвиг, Ви предоставяме адреса на холистичния център в Буох. Сайтът е на английски и немски език и съдържа изчерпателна информация за цени, условия, терапии, карта, e-mail адреси:

 www.dgk-buoch.com

 

Адресът, на който можете да се информирате и поръчате ELDI-олиото, е:

@@START_COMMENTStartFragment @@END_COMMENT Wolfgang.Bloching@t-online.de

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю