Автор: Василий Веденеев
Жанр: Исторически гледни точки

ISBN: 978-954-9994-77-3
Формат в мм: 165x240
Тегло: 926 гр.
Подвързия: Мека
Година: 2008
Обем: 514 стр.
Наличност: Налично
25.00лв
След големия успех на книгата „Тайните на Третия райх” Василий Веденеев продължава изследванията в архивите, за да ни представи възможно най-реалистичната ситуация за събитията в „Хилядолетния Трети райх”. Вече разбрахме, че истинската история на нацизма е значително по-сложна, отколкото се приемаше дълго време. Тя ужасява и поразява въображението. Ще научим как господстващата идеология на нацизма е усвоила най-въздействащите елементи от хилядолетния опит, обредите и йерархията на тайните мистични общества.


Колко от четящите хора знаят за плановете на немците да воюват със САЩ още в края на ХІХ век? Какво попречи на любимеца на фюрера, адмирала на нацисткия подводен флот, "хитрият подводен плъх" Карл Дьониц да нападне САЩ по време на Втората Световна война? Фатално ли беше отлагането на плана "Барбароса", т.е. нападението над Съветския съюз с няколко седмици - ако отговорът е да, кои са причините за него? Как си представят краха на райха изследователите на периода на Втората световна и познавачите на сложните интриги на спецслужбите?
Естествено има хиляди въпроси и много отговори, когато архивите проговорят.
Предстои ви да се запознаете с покъртителната книга на Веденеев - опит да се повдигне спуснатата завеса над краткото дванадесетгодишно съществуване Третият райх - един от най-интересните и значими обществени феномени в историята на човечеството.
Василий Веденеев е един от най-известните изследователи на Третия райх. Неговите книги са уникално съчетание от достоверни исторически факти и изключително забавен и интересен стил на писане.
Books
Тегло 926 гр.
Подвързия Мека
Година 2008
Обем 514 стр.

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю