Автор: Дейвид Фейнстейн
Жанр: Психология

ISBN: 978-954-9994-79-7
Формат в мм: 140x215
Подвързия: Мека
Година: 2009
Обем: 352 стр.
Наличност: Изчерпан тираж
18.00лв

Автор: Дейвид Фейнстейн, Дона Идън, Гари Крейг

Авторитетна, ангажираща и освежаващо дружелюбна. Ще откриете, че това е просветляващ спътник, когато включите тези чудесни овластяващи методи в живота си." - от предговора на д-р Кендейси Пърт, професор в Училището по медицина на Джорджтаун Юнивърсити.
Към авторите на „Енергийна медицина" се присъединява един от водещите експерти в областта на енергийната психология, за да напише тази революционна книга, обясняваща как да уловите енергията на тялото си не само за да подобрите здравето си, но и за да промените поведенческите и мисловните си модели.

„Обещанието на енергийната психология" осигурява прости инструкции стъпка по стъпка, за да ви помогне да:
• преодолеете страха, вината, срама, ревността или гнева;
• промените нежеланите навици и поведения;
• засилите способността си да обичате, да успявате и да се наслаждавате на живота.


Уникалният подход, представен в тази книга, ви показва как можете да работите с енергиите на тялото си, за да промените неврологията си и фактически да модифицирате моделите във вашия мозък, които поддържат нежелани навици, дезадаптивни емоционални реакции и самоограничаващи модели на мислене. С тази стратегия упоритите фобии често избледняват за минути, продължилите цял живот ефекти на ранната травма могат да се редуцират или напълно да се елиминират, неконтролируемият гняв бързо става управляем и дори соматичните проблеми реагират положително там, където другите типове терапия са се провалили.

Областта на енергийната психология има фундаментален принос към способността ни да управляваме емоциите и потенциала си, и тази книга е най-авторитетният и дружелюбен към потребителя начин да се научите на този забележителен нов метод. „Обещанието на енергийната психология" поставя властта да се направи промяна директно в ръцете ви и най-накрая ви дава контрол върху вашите страхове, болка и разрушително поведение.

Books
Подвързия Мека
Година 2009
Обем 352 стр.

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю