Автор: Роналд Е. Ригио
Жанр: Психология, Популярни

ISBN: 9549994430
Формат в мм: 170x245
Подвързия: Мека
Година: 2006
Обем: 552 стр.
Наличност: Изчерпан тираж
30.00лв

Тази книга е написана за нуждите на работодатели, мениджъри и студенти като всеобхватно въведение в областта на индустриалната/организационната (И/О) психология. Тя очертава връзките между теорията и практиката в целия възможен спектър от кадрови въпроси, работна сила, трудовата група и нейната организация, както и подобряването и успешното контролиране на трудовата среда.


Четвъртото издание е осъвременено с повече от 300 нови източника, нова глава, която разширява темата за човешките фактори чрез включването на психологията на здравето на работното място и потребителската психология, както и задълбочаване в частите върху анализа на работата и тестирането и подбора на служителите. Включени са авангардни въпроси и теми като разнообразието на работното място, 360-градусовите оценки, засилващата се глобализация, съкращаването на размера на работната сила в организациите и компютъризираното следене на изпълнението на работниците.
Много лесно е да се уверим защо "Въведение в индустриалната/организационната психология" е една от най-известните и авангардни книги в областта.
   
       
   

Books
Подвързия Мека
Година 2006
Обем 552 стр.

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю