Автор: Асанаро
Жанр: Здраве, Популярни

ISBN: 9549994465
Формат в мм: 145x210
Подвързия: Мека
Година: 2006
Обем: 196 стр.
Наличност: Изчерпан тираж
8.00лв

Ефикасен, поучителен, древен наръчник за постигане на вечна младост и здраве с 58 лесни движения - тайни на невидимата природа, които сега се разкриват за първи път.

Изследвайте системата, разработена в Тибет преди повече от 10 000 години, чиято цел е да култивира баланс ...


... в психиката и тялото. Сеамм-Хасани ще ви научи как да се борите със стреса и болестите, да изглеждате по-млади, да се чувствате по-добре и да постигнете вътрешен мир в съчетание с по-голяма енергия.
Системата е изградена от бавни и плавни движения, които целят подобряване на координацията и засилване на равновесието. Това изкуство е известно с хармоничната си комбинация от релаксация, активно движение и дихателни техники. Открийте вътрешната си сила за себеизцеляване и жизненост, която ще ви позволи да обогатите и подобрите вашия живот.

Поздравления за вашия избор! И нека космическият вятър винаги да духа във вашата посока!

За автора:

Асанаро е посветил повече от двадесет години на изучаването и преподаването на Алтернативни изкуства и Философия, възникнали в Тибет, предавани като тридесет и три различни науки за релаксация, защита, медитация и философия. Асанаро е преподавал по целия свят, предлагайки курсове и основавайки школи в Южна Америка, Европа и САЩ.
Фундаментални са усилията му за основаване и създаване на различни центрове и асоциации за алтернативни изкуства и медицина, включително "Самсара" - чилийска организация с идеална цел, посветена на алтернативната медицина и самоизцеляването.
Асанаро е автор на бестселъра "Bamso: The Art of Dreams" ("Бамсо: изкуството на сънищата") - наръчник по медитация и астрално насочване.
Днес той живее в Чили.

Books
Подвързия Мека
Година 2006
Обем 196 стр.

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю