Автор: Труц Хардо
Жанр: Езотерика

ISBN: 9789542902249
Формат в мм: 100x140
Тегло: 87 гр.
Подвързия: Мека
Година: 2014 г.
Обем: 136 стр.
Наличност: Налично
9.00лв
В тази книга експертът в регресиите Труц Хардо разяснява как сами "да влезем" в минали животи, за да открием първопричините на блокажи в настоящия.

На страниците на книгата ще разберете:

    как да постигнем състояние на транс чрез самохипноза

    как да мобилизираме петте сетива

    как да се освободим от потискащ душевен "багаж"

    как да разрешим обтегнатите отношения с някого

    как да придадем на живота си по-високо качество.Настоящото четиво е за всеки, който би искал да разбере какво е призванието му и как би могъл да води успешен, щастлив и хармоничен живот.ПРЕДИСЛОВИЕВ алтернативната терапия под регресия се разбира връщането към действителните причини за даден симптом, независимо дали той засяга физическото тяло, душата или духа. Изпадналият в транс моли своя Висш Аз, духовния си водач или ангел да го отведе до причината за блокиращото състояние или болезнените симптоми. Тази причина може да бъде открита в настоящия живот, в утробата на майката или както често се случва – в деветдесет и пет процента от случаите тя е заложена в предишно въплъщение.

Обикновено след приключване на земния си живот душата веднага се озовава в междинния свят, където остава, докато не реши да се инкарнира отново. Но тя пренася със себе си запаметеното програмиране от един живот в друг, а понякога и в много следващи, докато на това програмиране не се противопостави друго. Затова дори симптоми, които съвсем ясно сочат причини от настоящия живот, в повечето случаи се коренят в предишен. Пациентът се връща към причината, породила симптомите, независимо в кой живот е възникнала. Затова говорим не за реинкарнационна терапия, а за регресионна терапия.

Ако някой желае да се подложи на такава терапия, не е нужно да вярва в съществуването на реинкарнацията (прераждането), макар че най-накрая, след повече от четирийсет години тежък труд, тя бе доказана научно от професора по психиатрия Иън Стивънсън (1918–2007). Ние, хипнотерапевтите с регресия в минали животи, знаем, че реинкарнацията е факт, а за тези, които се интересуват от доказателства, препоръчвам книгата на Стивънсън „Доказателства за реинкарнацията” или някоя от моите книги „Реинкарнацията сега” и „Доказателства за прераждането”, които се базират на неговите изследвания.

В Германия да се нарече терапевт има право само този, който след полагане на изпит по психотерапия и психиатрия е получил разрешение от държавата да практикува. Освен тези лица обаче има много други, които са получили обучение при хипнотерапевт, но тъй като им липсва разрешително, се наричат регресионни водачи или изследователи на причини.

Съгласно закона регресионният водач няма право да поставя диагнози, но това не е и необходимо, защото голяма част от пациентите идват с медицинска диагноза. В повечето случаи те дълго са били подложени на традиционно или алтернативно лечение, но без съществено подобрение. Като последен опит – често по препоръка на някой, който успешно е бил излекуван по този метод, – те търсят помощта на хипнотерапевт. Няма значение дали се обръщат към регресионен водач или хипнотерапевт, защото прилаганата методика в голямата си част е еднаква.

Целта на настоящата книга е да ви запознае накратко с регресиите и регресионната терапия, за да получите представа по какъв начин това познание би могло да ви помогне, ако го приемете. А аз ви гарантирам, че след няколко години регресионната терапия ще се изучава в медицинските факултети, тъй като няма по-добра методика за лечение на хронични заболявания. И още нещо – регресионната терапия няма да застраши устоите на съвременната медицина, а напротив, ще ги заздрави. Това е така, защото традиционната медицина се уповава не само на сложната съвременна техника, но и на дългогодишния опит, на изследванията. Трябва да сме благодарни на медицината за забележителните й постижения – помислете само за „Бърза помощ”, за спешните операции, за диализата, за бъбречната трансплантация и за много, много други неща. Освен това голяма част от предписваните лекарства са незаменими – имам предвид болкоуспокояващите или инсулина за диабетиците. Тази книга не бива да ви спира да потърсите помощта на лекаря или лечителя! За да се осъществи цялостно оздравяване, по-скоро помислете за обогатяващата съвместна работа между медика и водача в регресии. Сигурно е интересно да опознаеш в духовен план предишните си животи и да разбереш какво си изживял като мъж или жена, защото периодично ние сменяме пола си. Духовната ни същност обаче, която в продължение на много въплъщения събира ценен опит, си остава същата. След като тялото престане да функционира, ние го напускаме и започваме да търсим друго за следващата инкарнация. Както при катастрофа с тотални щети – излизаме от старата си кола и при първа възможност си купуваме нова. Тялото е само „превозно средство” на духовната ни същност, което ни помага да се „придвижваме” в живота, за да можем тук – в земното училище, да изпълним дадените ни в отвъдното задачи.

Когато говоря за душа или духовна същност, обикновено имам предвид последното. Нашата истинска субстанция е духът, а за живота си в материалния свят и в отвъдното получаваме душа, която посредством чувствата и ума (на англ. mind) ни помага да трупаме опит.

И така, нека на следващите страници се запознаем с възможностите, които предлага регресията без терапия, след като първо сме се научили как да навлизаме в алфа-състояние. Така сами можем да узнаем миналото си – както в сегашния, така и в минали животи. Все пак трябва да се потапяме сами единствено в такива предишни въплъщения, каквито сме в състояние да понесем без излишна болка, а травматичните преживявания трябва да откриваме единствено с помощта на хипнотерапевт или водач в регресии, които веднага да ни освободят от често ужасяващите събития.

Books
Тегло 87 гр.
Подвързия Мека
Година 2014 г.
Обем 136 стр.

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю