Автор: Ерих фон Деникен
Жанр: Археология, древни цивилизации и култури, Популярни

ISBN: 9789542902713
Формат в мм: 140x215
Тегло: 0.3 кг.
Подвързия: мека корица с пълноцветен печат на книжното тяло
Година: 2020
Обем: 128 стр.
Наличност: Изчерпан тираж
16.00лв

Анотация на 4-та корица:


Зрелищни свидетелства на очевидци и разкрития на вътрешни хора.


Онова, което очевидци и информатори лично са доверили на Ерих фон Деникен.


Защо през всичките години от дейността си Ерих фон Деникен никога не се е усъмнил в своята теория, че още в праисторическите времена пришълци от други планети са установили контакт с хората и са ги наблюдавали, нещо, което правят и до днес? Как през цялото това време Деникен продължава енергично и упорито да твърди, че феноменът НЛО е реален и че винаги е имало хора, отвличани от извънземни? Защо той постоянно критикува официалната историография и религиите, за да става обект на присмех и враждебност?


Отговорите на тези въпроси са следните - Ерих фон Деникен е контактувал и дискутирал с хора, които потвърждават неговата теория! Лица, които са виждали НЛО или са отвличани от извънземни, са му се доверили, а специалисти и вътрешни хора са го посветили в тайни, известни на малцина...


Съдържание


Писмо до моите читатели

Глава 1. Невъзможни срещи

Глава 2. Приказки за християнството

Глава 3. Египетски връзки

Глава 4. Излъган, измамен, изнудван

Глава 5. Тайни отношения

Глава 6. Какво още бих искал да кажа


Библиография

Източници на илюстрациите


Писмо до моите читатели

Мили читателки и читатели,

Какво всъщност ме накара да напиша толкова оспорваната книга Спомени от бъдещето? Кой ми помогна? Какво ме кара да мисля, че Исус, основателят на християнската религия, не се е възнесъл в небесата? Кой ми каза, че толкова прехвалените древни текстове изобщо не съществуват? Как намерих снимки на Исусовия гроб? Вярно ли е, че някогашният директор на египетската служба за Управление на старините, проф. д-р Холей Гали, лично ме заведе в тайната камера на фараона Сехемхет от Трета династия? Или че едва 19-годишен преживях нещо необикновено в страната на Нил? Че историята на робота Упуаут, който на 22 март 1993 г. откри една шахта в Голямата пирамида, ми е известна предварително? И че сме стари приятели с Рудолф Гантенбринк, изобретателя на робота? И че официалното Управление на старините – заедно с Германския археологически институт – излъгаха най безсрамно? Истина ли е, че исках да проведа хеликоптерна експедиция по горното поречие на Амазонка и се оттеглих порядъчно измамен? И че в Бразилия бяха убити многобройни мои познати? Вярно ли е, че един католически свещеник е виждал гробове на извънземни? Как точно аз стигнах до т.нар. „перфорирана ивица“ в перуанската долина Писко? Как успях да подкупя един колумбийски генерал? И защо ми се довери салезианският отец Карлос Креспи в еквадорския град Куенка?
Наистина ли съм изнасял лекции в многобройни висши училища? Как се стигна до основаването на Дружеството за древна астронавтика? В Германия и Съединените щати пишеха отровни памфлети против книгите ми – какво стана после? Кои бяха авторите? Кой се криеше зад тях? Наистина ли през 1984 г. посетих секретната американска база на тогавашното Космическо командване? Какво се разиграваше там? Наистина ли познавах лично ракетните инженери на НАСА? От „бащата на космонавтиката“ проф. д-р Херман Оберт до Вернер фон Браун? Кои учени, астронавти и космонавти ме подкрепяха?
Защо, за бога, точно политиците и съдиите безсрамно нарушават сегашните конституции? Вярно ли живеем в свят на купени журналисти? И какво стана с вечните истории с НЛО? Не са ли отдавна научно оборени? Нали междувременно всеки знае, че в извънземни могат да вярват само чалнатите? 
С това и започвам: някои, включително и противниците на НЛО, смятат хората за балами. 
Най-сърдечно!
Ерих фон Деникен

Books
Тегло 0.3 кг.
Подвързия мека корица с пълноцветен печат на книжното тяло
Година 2020
Обем 128 стр.

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю
Свързани продукти