Автор: Анастасия Нових
Жанр: Популярни

ISBN: 978-954-2902-70-6
Формат в мм: 143x200
Тегло: 0.350 кг.
Подвързия: мека корица
Година: 2020 г.
Обем: 272 стр.
Наличност: Налично
17.00лв

Три незабравими разказа, обединени от легендарната личност Сенсей.

„Дежурството" – разказва за един необикновен ден на майор Ребров. По време на съдбоносното си дежурство, когато се излага на смъртоносната опасност, той неочаквано се сблъсква с явление, съвършено нетипично за този свят, благодарение, на което успява не само да спаси животите на членовете на едно семейство, но и да се измъкне жив от ситуацията. От този момент нататък той започва да вижда света със съвсем други очи…

„Всичко е толкова просто" – е разказ за един старец, който лови риба на брега на една река, към когото се присъединява млад и необикновен съсед. В завързалият се разговор изплуват много моменти, с които човек ще се сблъска в своите старини. Ще прочетете също така древна притча, носеща дълбок смисъл.

„Птици и камък" – е най-яркият и впечатляващ по своето съдържание разказ. Историята разказва за необикновената среща на главния герой Сенсей с Макс, който някога, дълго време е бил близо до Сенсей. Но този път Макс се среща с него в малко по-различни обстоятелства – в образа на момиченце, в чието тяло влиза неговата душа след автомобилна катастрофа. Необикновения и душевен разговор за нещата от изминалия живот, преоценката на ценностите на Макс във връзка с преживяното и настоящия момент оставят незабравимо впечатление от този разказ и карат човек да погледне с други очи и да коригира своя живот. В книгата има много интересна информация за човека, както от научна гледна точка, така и през призмата на древните, за това откъде се „раждат" мислите и как да се контролират. Също така има интересни сведения за „Иисусовата молитва" – една от най-тайнствените и ефективни духовни практики в християнството, за преподобния Агапит, за съвременния духовен старец Антоний.

Можете да свалите безплатно книгата в електронния й вариант на следния адрес: http://bookbirdsandstone.allatra.bg/

Books
Тегло 0.350 кг.
Подвързия мека корица
Година 2020 г.
Обем 272 стр.

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю