Автор: Анастасия Нових
Жанр: Езотерика, Научно-популярна литература, Популярни

ISBN: 9789542902690
Формат в мм: 140x200
Тегло: 0.420 кg.
Подвързия: мека корица
Година: 2020 г.
Обем: 464 стр.
Наличност: Налично
20.00лв

Далече не цялата истинска история за последните перипетии на славянските народи е разкрита на хората. На кръстопътя на хилядолетията започват да се творят удивителни събития, които оплитат в едно-единно цяло както съдбите на обикновените хора, така и на чиновниците във висшите ешелони на властта.


Съдбоносен Кръстопът е вълнуваща детективска история, разказваща за реализацията на секретен проект, посредством тайна разузнавателна славянска организация, чиито корени изникват от началото на XX век и е свързана с легендарни офицери от спецслужбите, занимаващи се с издирването на Шамбала.


Действието се развива през 1994-1995 години. В реализацията на дадения проект, който изиграва решаваща роля в съхранението на стабилността и мира в славянските държави е задействан главния герой от книгите „Сенсей – Изконният от Шамбала" – Сенсей. Книгата е изпълнена с много интересна информация относно: работата на тайните служби, истинската история на отминалите събития, информация за човека, тайните пророчества и много др.


Във всяка ситуация бъди преди всичко Човек и носи това звание в своя живот с Чест и Достойнство!


Можете да свалите безплатно книгата в електронния й вариант на следния адрес: http://bookcrossroad.allatra.bg/

Books
Тегло 0.420 кg.
Подвързия мека корица
Година 2020 г.
Обем 464 стр.

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю