Автор: Айлин Деролф, Ян ван Хелсинг
Жанр: Антиглобализъм, Популярни

ISBN: 978-954-2902-96-6
Формат в мм: 140x215
Тегло: 0.480 кг.
Подвързия: мека корица
Година: 2022 г.
Обем: 312 стр.
Наличност: Налично
27.00лв

Анотация на четвърта корица:

СЕГА СТАВА СЕРИОЗНО! КОРОНАТА Е САМО НАЧАЛОТО!

„Китай ще се разболее от „простуда“. Тази епидемия трябва да се разпространи по целия свят – или като отмъщение на китайците, или защото вирусът мутира – и хората ще бъдат редуцирани с около 50 процента!“

           Британски масон от висша степен в разговор с Бил Райън, (Проект Камелот) 2010 г.


Вече десетилетия мнозина автори пишат за задаващия се „Нов световен ред“ – и че един малък „елит“, главно от частни банкери, иска да заграби света и да приватизира всичко. Епидемията „Корона“ е умело използван инструмент за прикриване на финансовия крах, за премахване на парите в брой, за принудителни ваксинации и възможно масово имплантиране на чипове – от което да се натрупат още капитали.

Съществува един план: бъдещото човечество трябва да бъде редуцирано поне наполовина. Някои са дори по-драстични – скрижалите на Джорджия предлагат населението да бъде намалено на 500 милиона, а Дейвид Форман от движението Земята преди всичко говори дори за 100 милиона. Как смятат да го постигнат и кой пръв ще попадне на мушката, ще разберете от тази книга.

Самият „Нов световен ред“ ще се въвежда чрез програмите “Адженда 21” и „Дневен ред 2030“, наметнати с ляво-зелени одежди. Това твърде изчерпателно описва активистката Айлин Деролф, като дава пример със Съединените щати, където тихо и кротко се подготвя инфраструктурата на новата икономическа система, базирана на публично частно партньорство, която да замени свободните предприемачи и постепенно да лиши притежателите на земя от техните имоти. Всичко това се случва под прикритието „опазване на околната среда“ и „устойчивото развитие“. 

За да разберете по-добре тази „приватизация на света“ и нейните исторически предпоставки, Ян ван Хелсинг е представил в приложението пространно интервю с вътрешния човек Ханес Бергер и специалиста по климатичен инженеринг Андреас Унгерер, което засяга следните теми: изкуствено създадения коронавирус, борсовата търговия с актове за раждане, ролите на Доналд Тръмп и Владимир Путин, мрежата 5G и атмосферната война. Те засягат въпроса дали всичко ще се случи по този начин и дали все пак няма някакво разрешение.


Съдържание
Въведение от Ян ван Хелсинг
Предговор от съиздателя и преводача
Видеообръщение на Джордж Хънт 
Магнетофонни записи от Четвъртия Световен конгрес за дивата природа от 1987 г.

“Адженда 21” – въведение в десет части
Глава 1. Въведение в “Адженда 21”
Допълнителна информация към глава 1.
1. Ключови събития при въвеждане на “Адженда 21” – устойчиво развитие
2. Етични измерения на устойчивостта
Глава 2. Как Америка закупи измамата на “Адженда 21”
Допълнителна информация към глава 2.
1. Как тези хора гледат на човечеството
2. Какво ни готвят според собствените си изявления

Глава 3. Проектът „Дива Земя“
Как хората ще бъдат изтласкани от селските райони
Допълнителна информация към глава 3.
1. Ванкувърският работен план. 
2. Министърът на селското стопанство на САЩ утвърждава “Адженда 21”: „селските райони все повече губят значение“
3. Най-същественото за проекта „Дива Земя“
4. Вълци в нашата градина
5. Природозащитени райони: главен инструмент на правителството за присвояване на селските земи
6. Съответства ли „Съветът за селските райони към Белия дом“ на “Адженда 21”?
7. Карта на биологичното разнообразие
Глава 4. Разумен растеж 
Допълнителна информация към глава 4.
1. Измамата на разумния растеж
2. Образцови комуни
3. Манифести за хранителни продукти – добра идея, докато се окаже лоша
4. Гардиън – Обединено кралство 10:10 – отвратително терористично видео (неподходящо за деца)
5. Истината за смартметъра (видео)
Глава 5. Публично частно партньорство
Допълнителна информация към глава 5.
1. Проблемът с публичното частно партньорство (ПЧП)
Глава 6. Дотациите са главният инструмент за въвеждането на “Адженда 21”
Допълнителна информация към глава 6.
Глава 7. Как регионалните администрации унищожават избраните от нас общински управи
Допълнителна информация към глава 7.
1. Плановете на Обама за Охайо
2. Регионализацията – модел за вашето заробване

Глава 8. Образователната система и устойчивото развитие
Допълнителна информация към глава 8.
1. Трябва ли Белият дом да определя учебния план на децата ви?
2. Добре дошли в световната образователна система на 21-ви век
Глава 9. Неправителствените организации и методът “Делфи”
Допълнителна информация към глава 9.
1. Забележки към трисерийния видеодоклад на Хенри Ламб
2. Стратегии за прекратяване на консенсусния процес (абсолютна необходимост)
3. Стратегии за действие след приключване на идейната фаза и по време на разработката на единния план
4. След одобряване на плана за усвояване на територията…
5. Постигането на консенсус по метода “Делфи”

Глава 10. Възпрепятстване на “Адженда 21”
Допълнителна информация към глава 10.
1. Добри новини, слава Богу!
2. „Инструкция“ за възпрепятстване на “Адженда 21”
3. Как да процедираме против устойчивото развитие 

Приложение 1. Тайният документ за редуциране на човечеството
Приложение 2. Джеймс Корбет
Приложение 3. Търговията с актове за раждане
Приложение 4. Интервю с Ян ван Хелсинг и Ханес Бергер
Приложение 5. Цитати за новия световен ред
Литературни и електронни източници
Източници на илюстрациите


Въведение от Ян ван Хелсинг
Мили читатели,
През 2019 г. фондация Фридрих Еберт направи допитване, за да установи доколко са разпространени конспиративните теории в Германия и констатира как „почти половината германци смятат, че тайните организации имат голямо влияние върху политическите решения в света. За 33 процента от населението политиците са марионетки на задкулисни сили.“(1)
Този резултат беше атакуван от многобройни мейнстриймни журналисти, които се разтревожиха, защото според тях изобщо не съществуват тайни сили и, логично, вярващите в конспиративни теории не са с всичкия си и следователно представляват реална опасност за обществото – потенциални превратаджии и т.н. Всъщност обичайното.
Фактът, че нашите ляво облъчени и подкрепящи системата графомани  не желаят да приемат истината, е свързан именно с идеологическото им заслепяване. Ще ви поощрим донякъде, като се обърнем за кратко към американския историк Карол Куигли (1910–1977). Той е преподавал в Харвард и Принстън, а също и в университета Джорджтаун, като смята американския президент Бил Клинтън за един от най-добрите си ученици. Куигли е бил съветник на важни държавни служби като Министерството на отбраната, военноморския флот, института „Смитсониън“ и е сред предтечите  на НАСА. Занимавал се с взаимовръзките между финансите и политиката, като особено заострял вниманието си върху елитите, като например Royal Institute of International Affairs  и Council on Foreign Relations .
През 1966 г. пише книгата Tragedy and Hope . Този труд от над 1000 страници обхваща световната история от 1913 до 1964 г. Куигли обрисува много прецизна картина на света и многостранното влияние на различните стопански и геополитически интереси и обяснява как един таен световен „елит“ насочва развитието на съвременния свят. Описва още и методите, с които „тайното световно правителство“ все повече разширява могъществото си. Важно е да се спомене, че той не черпи своите познания от различни книги, нито си измисля – а повече от две десетилетия работи в обкръжението на този „елит“ и има достъп до секретни документи. Тук трябва да се подчертае, че той съвсем не е негов „разобличител“ или критик. Напротив, дори е запален привърженик и се гордее, че се движи в тези кръгове, при това в повечето случаи подкрепя техните цели.
Ето някои негови думи:
„Тази радикално дясна приказка, възприета от мнозина в днешна Америка като народен мит, представя вътрешните реформи и външната политика от най-новата история на Съединените щати като добре организирана конспирация на леви екстремисти […] Както всички басни и този мит наистина съдържа минимум истина. Налице е и вече отдавна съществуваща международна англофилска мрежа, която според десните радикали до известна степен функционира като комунистическа. Наистина тази групировка, която бихме нарекли „кръгла маса“, не се отказва от съвместна работа с комунисти и други леви общности, а много често действа заедно с тях. Познавам великолепно въпросната мрежа, защото я изследвам от две десетилетия, а в началото на 60-те, в продължение на две години, ми беше разрешено да проверявам нейните книжа и секретни документи. Не изпитвам антипатия към участниците и към повечето от техните цели – дълго време бях в допир с тях и техния инструментариум. Наистина и в миналото, и в ранното настояще съм отправял упреци към някои техни директиви, […] в най-общи линии смятам, че групировката би желала да остане в тайна, но според мен ролята ѝ в историята е достатъчно значителна, за да е известна […]
Освен тези прагматични цели, силите на финансовия капитализъм преследват още един свой замисъл в далечна перспектива, а именно създаването на частен контрол над световните финанси, който да управлява политиката на всяка страна и цялостната световна икономика […]
Тази система трябва да контролира света на феодален принцип чрез централните банки, които да действат съвместно, чрез тайни споразумения в често провеждани съвещания и конференции […]
Върхът на системата трябва да бъде Банката за международни разплащания в Базел, Швейцария – индивидуална институция и една от централните банки по света, които също са частни фирми, а всяка централна банка се опитваше да доминира и да контролира според правомощията си държавните дългове, да манипулира валутите, да влияе върху стопанската дейност на страната и да въздейства върху търговията чрез възнаграждаване на професионалните политици.“(2)

Ето какво мисли Куигли за американската двупартийна система на демократите и републиканците:
„Аргументът, че двете партии се застъпват за противоположни идеали и директиви, е глупост. Напротив, те трябва да са почти идентични, за да може американският народ да се хвърля лудо във всички избори, без техните действия да водят до радикални или всеобхватни политически промени. Това открива възможността партиите да се сменят на всеки четири години и с нова сила да преследват приблизително една и съща основна политика.“(3)
В досегашните ми вече 16 книги постоянно посочвам тези „заговорници“ и мрежата им от ложи, мозъчни тръстове и военни структури, взимам интервюта от масони , но давам думата и на разобличители от тези кръгове, които описват техните цели и стремежи. Говоря за най-богатите световни фамилни династии и връзките им с аристократичните дворове – частните банкери като Ротшилд, Варбург и Шиф, а също и за йезуитите, свободните зидари и Ватикана.
За съжаление нямах късмета да се запозная лично с Карол Куигли, тъй като е живял преди мен, но двамата с Щефан Ердман успяхме да се срещнем с един от „онези“ и да разговаряме. Става дума за Бен Моргенщерн… Интервюто с него е отпечатано на 30 страници в книгата Разобличители . Ще използвам няколко пасажа от нея, за да разберете как мислят тези хора и как техните възгледи за света са съвсем различни от нашите. 
Накратко за неговата личност: бащата на Бен Моргенщерн е собственик на голяма южноафриканска икономическа империя, освен това е свързан и с международното банково дело. Той произхожда от най-състоятелните и могъщи фамилии на континента. Прадядо му и неговият приятел Самуел „Сами“ Маркс индустриализират Южна Африка и едновременно участват в банковия сектор. Днес семейството е заето на два фронта – промишленост и частни банки – но не само в Южна Африка. Фамилиите Маркс и Моргенщерн имат еврейски произход, но докато първият е литовец, предците на втория са от Германия и той е свързан с тази страна емоционално. Според него обаче между елитните фамилии съществуват и вражди – едните искат да заличат от световната карта бялото немско население и цялата му държава – или поне да го омаловажат до крайност – а другите виждат германската водеща роля в новия световен ред и следователно в глобалната идея за бъдещето – ето защо многобройни еврейски кланове отново се заселват в Германия и със замах инвестират в недвижими имоти.
„Сред фамилиите има съперничество, което може да бъде от голяма геополитическа важност. То със сигурност засяга отношенията с Европа и Германия, но и други изключително съществени неща във връзка със създаването на централното световно правителство. Сериозен спорен пункт е манипулацията на атмосферните условия и установяването на политическо влияние чрез модерни „метеорологични оръжия” – да не забравяме и световната заплаха от непрекъснато засилващия се ислям. В тази област също съществуват различни представи за бъдещото решаване на проблематиката.“

Фамилията Моргенщерн е твърде влиятелна на африканския континент, въпреки че това не личи от пръв поглед. Което естествено е свързано и с имуществото на техните фирми, но далеч повече с връзките, създадени от предците им. Те са били в контакт с елитни кръгове, предимно банкери и търговци на суровини. Отдавна не е тайна, че малко на брой финансови империи разполагат с по-голямата част от световния капитал и по този начин решават въпросите за мира и войната. Това може да се нарече и „конспирация”, но фактически представлява поредица от случки, т.е. от икономически връзки и прагматично мислене. Финансово мощните династии са без изключение духовно образовани и имат достъп до армията, техниката, промишлеността и медиите. Който няма пари, е лишен от образование, но и да получи някакво, му липсват контактите с останалите области. Ключът е в комбинацията от посочените клонове.

За Моргенщерн обозначението „илюминати“ не е нищо повече от изтъркано клише – просто една езотерична игра. Той го описва като висше понятие за световна мрежа от няколко хиляди души и техните фамилии – логично, най-богатите. Тя контролира всички влиятелни и решаващи организации като масонството, ООН, Световната търговска организация, Международния валутен фонд, Билдербергите, Трилатералната комисия, Римския клуб и т.н.  

Бен Моргенщерн открито заявява, че преподаваната в училище история не е коректна. Той има предвид най-вече новата историография от последните 100–200 години и как се е стигнало дотам, че само в рамките на няколко десетилетия шепа хора са започнали да управляват по-голямата част от парите и по този начин световните съдбини. За да изясня това, би трябвало да тръгна по-отдалеч и да разгледам обстоятелствата, които са довели до поражението на Германия по време на Първата световна война. Прадядото на Моргенщерн някога присъствал във Версай, макар и пасивно, но се е познавал с Пол Варбург – основателят на Федералния резерв (FED) през 1913 г. Той е мозъкът на групата банкери, които форсират създаването на американска централна банка. Тези банкерски фамилии насочват американската политика, защото парите са техни. Стават същинските монарси на Съединените щати, които разчистват пътя към двете световни войни и Руската революция, като осигуряват нужните средства. 
Интересно е да се спомене, че в тази връзка Моргенщерн се изказва и по темата „климатични оръжия“. Според него те са една от причините за световното господство на фамилиите върху цялата Земя и техните модерни варианти са мощно средство за оказване на политически натиск – като например предизвикване на земетресения или целенасочено наводняване на цели градове и региони, което всъщност се случва все по-често и зад всичко това се крие системата. С тези ефективни и същевременно най-модерни форми на война, тя цели да „вразуми“ едно или друго правителство, защото те са невидими и трудно доказуеми. Медиите постоянно говорят за „климатични промени“ и „глобално затопляне“, но истинските причини никога не излизат на бял свят. „Дори някой от нашите кръгове да направи разкрития, болшинството от хората няма да повярват.“
За мен е важно да ви представя начина, по който обяснява възгледите си и как вижда света – твърде противоположен на онова, в което сме възпитавани: 
„Знаете ли, […] онова, за което говорим тук, може да се сравни с компютърните игри, на които играят децата ни. Например си някакъв боец и имаш противници и приятели. Водиш войни, съюзяваш се, създаваш нещо ново. В края на играта си толкова изтощен, защото си пропилял живота си, а нищичко не се е променило. Реалността е същата. Следите ли мисълта ми? Сега да погледнем нашия свят. Имаме държави с диктатури, с демокрации, с монархии. Те водят битки помежду си, сключват примирия, съюзяват се, търгуват. По време на последните столетия преживяхме всичко – водиха се войни, сменяха се властници и крале, преместваха се граници, сключваха се съюзи между отделни страни и дори между континенти, но едно нещо е постоянно – най-богатите световни фамилии винаги си оставаха същите – и до ден днешен. Все едно кое правителство управлява някоя страна, все едно дали е демокрация или комунизъм, дали на върха е крал или диктатор – тези фамилии винаги са контролирали суровините и банките. Независимо дали става дума за злато, диаманти, сребро и т.н.; те са монополизирани от векове. Осъзнавате ли го? Това ще остане така, разбирате ли?
Може да си говорим къде и кога ще избухне война, кой политик е по-корумпиран от другия и т.н. Ако наистина искате да знаете какво става по Земята и какви процеси се разиграват, трябва да смените възгледите си и да напуснете компютърната игра. Всичко, което се случва навън, е гигантска заблуждаваща маневра и средство за занимание на масите; ако щете терапия. Всеки може да го нарече както си иска. Политиците в една страна или във всички страни по света биват насъсквани помежду си и трябва да отвличат вниманието на хората, които не бива да разберат, че всичко е в ръцете на няколко фамилии, което е важно и в това е същинският план: повечето мини и съоръжения за добив на суровини също принадлежат на тези семейства – включително и на моето. Сега обаче вече те искат да притежават всичко, да владеят цялата Земя, да имат пълен контрол над парите – чрез въвеждане на безкасови плащания, а кому принадлежат компютрите, които осъществяват световната монетарна търговия? Ами, на същите фамилни кланове, които владеят суровините и останалия материален свят. Да, междувременно се патентоват дори растенията.
За обстоятелството, че обитателите на тази планета не осъзнават това и не застрашават тези фамилии, има една-единствена предпоставка – глупостта, липсата на интелигентност. Това се постига по два начина. Първият е възпитанието и методиката, по която децата се обучават в училище, а възрастните – в рамките на системата (учебници и исторически книги, вестници, списания)[…] плюс затъпяването чрез телевизията. Вторият начин е генетичното оглупяване. Как става ли? На Земята има интелигентни народи, както и други, не дотам интелигентни. Това не е тайна, нито е расизъм – просто е така поради генетични, но преди всичко поради социални обстоятелства. Според тестовете за интелигентност най-високо IQ имат азиатските страни като Южна Корея и Япония, а също и евреите ешкенази, но в челото са още Германия, Австрия и Холандия. Има обаче държави със значително по-ниско IQ, като имам пред вид предимно африканските. Това е свързано и с роднинските бракове, следователно с кръвосмешението и също не е тайна. Освен това голямо значение имат и климатичните условия. Поради различни обстоятелства и влияния, тези народи са се развивали различно през последните 1000 години. Бедността също е важен фактор, който включва мизерното образование. Факт е, че европейските народи имат по-високо IQ в сравнение с африканските.
Какво става, когато по-високата интелигентност се смеси с по-ниската? Махалото ще застане някъде по средата. Във всеки случай по-високата ще спадне – особено при децата. 
Хората трябва да разберат, че през последните стотина-двеста години членовете на елитарните фамилии са действали изцяло по този образец. Все едно дали сме имали диктатура, комунизъм или демокрация – те притежават капитала и монопола да контролират стопанските ресурси на Земята. Те взимат решения за война или мир.
Хората обаче не забелязват или не им се иска да повярват, че вече отдавна живеят в толкова често споменавания Нов ред и че са стабилна и при това твърде продуктивна (!) негова съставка. Десетилетия наред излизат всевъзможни заглавия и посочват онези могъщи сили, които дърпат конците зад националните политики, които са истинските кукловоди на революциите и войните, които свалят монархии и правителства и организират терористични актове. Като член на фамилията мога да Ви уверя, че много от публикациите по тази тема през последните десетилетия отговарят на истината. Около 2 процента от хората притежават 95 процента от целия световен капитал и това са няколкостотин семейства, не повече.

Books
Тегло 0.480 кг.
Подвързия мека корица
Година 2022 г.
Обем 312 стр.

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю
Свързани продукти