Автор: Михаел Морис
Жанр: Антиглобализъм, Популярни

ISBN: 978-619-7718-01-0
Формат в мм: 140x215
Тегло: 0.450 кг
Подвързия: мека корица
Година: 2023 г.
Обем: 352 стр.
Наличност: Налично
28.00лв

Анотация на 4-та корица:

 СВОБОДАТА НЕ СЕ ПОДАРЯВА!

Намираме се във време, което един ден вероятно ще влезе в историческите книги като последна битка за оцеляване на човечеството, но изходът от тази война е неизвестен.


·       Привидната „ваксинация против Корона“ съсипва имунната система на индивида и засяга неговите слаби места, като може да го разболее и дори убие.


·       Чрез преливане, изкуствените гликопротеини могат да се пренесат от ваксинирани на неваксинирани. Въпреки всичко има възможност да се предпазим.


·       Режисьорите на тази изкуствено създадена криза произхождат предимно от АйТи бранша, фармацевтичната индустрия, военно-промишления комплекс и тайните служби.


·       В рамките на инсценировката с Короната всички ние трябва да бъдем сведени до дигитална идентичност (QR код), за да могат неограничено да ни контролират и управляват (социална йерархия).


·       Лъжата за промяна на климата вследствие на човешката дейност служи за поддържане на страх в населението и непрекъснато повишаване на данъците и забраните.


·       Пренастройването на нови енергии и електромобилност трябва да ограничи индивидуалната независимост и обсега на движение на отделния човек.


·       Програмиран е всеобхватен блекаут, който ще върне човечеството столетия назад. Важно е да се подготвим правилно.


·       Преднамереното печатане на пари скоро ще се изроди в хиперинфлация и ще завърши с финансова реформа, която ще наложи чисто дигитална световна валута, а това ще означава окончателен край на индивидуалната свобода.


 


Тези теми са тясно преплетени помежду си и преследват една-единствена цел: да премахнат класическите хора и ги заменят с дигитално управлявани роби. Знанието е сила. Важното е да сме подготвени. Съпротивата е нашата последна надежда!


ВОЙНА Е!

Супербогатите против останалия свят

Техните оръжия са отровни инжекции, енергиен недостиг, хиперинфлация, климатична диктатура и блекаут!

Те обаче не са очаквали подобна съпротива…

Михаел Морис, автор на бестселъра Неща, които не би трябвало да знаете!

#Свобода


СЪДЪРЖАНИЕ

Предговор

Въведение

Ситуационна осведоменост

Пандемията, която я нямаше

Следвай парите

Причини за смъртта – масови убийства или геноцид?

Бил казва истината

Една нова ваксина?

За мутации, варианти и рекомбинации 

Попитайте вашия лекар или аптекар

Ваксинацията е „Ковид-19“

Постваксинални увреждания

Преливане  

Оцеляването е възможно!

„Имунизационно“ покритие – навсякъде фалшиви числа

Война е!

Кой какво знае?

Устойчиви зелени наркоблянове

Газов покер

Екологичен отпечатък от Безумието-21

Хронологията на една лъжа

Истината за климата

Блекаут 

Армагедон – последната битка

Идните години

Приложение: интервю със собственик на изпитателен център

Библиография

Източници на илюстрациите

Именен и понятиен регистър


Предговор

Когато реших да напиша нова книга в средата на октомври 2021 г., не смятах да подхващам темата с Короната, защото вече съм я засегнал изчерпателно в двата тома ЛОКДАУН и ЛОКДАУН 2 . Всъщност имах намерение да се занимая с „Климатичните промени“ и „Манипулирането на атмосферното време“. Вече бях разглеждал тези сфери в множество мои писания, но реших, че заслужават повече внимание, отколкото съм им отделял досега, защото са прекалено важни и оказват решително влияние на всичко останало. 

Към края на годината отново имаше тема, която засенчваше другите: привидните „Корона ваксинации“ и свързаната с тях принуда, наложена в множество страни. По същото време излязоха и първите донякъде надеждни данни за страничните въздействия на отровните инжекции и дори за смъртта на стотици хиляди нищо неподозиращи опитни зайчета, така че не можех да заобиколя тези неща, защото смятам, че е добре възможно повече хора своевременно да се сдобият с информация от независими източници. В крайна сметка става дума за живот или смърт. 

Ето защо побързах да се подготвя за написването на книгата. Първоначално предвиждах да я започна през зимата и да я публикувам през пролетта на 2022 г., но отново се наложи да се трудя денонощно, защото трябваше да се състезавам с времето. Ежедневно все повече хора умираха вследствие на тази спешно прилагана генна терапия, материалите ставаха все по-скъпи, хартията не достигаше, печатниците затваряха, а в цялата тоталитарна обстановка цензурата нарастваше в задъхано темпо. Заплахата за ограниченията на газа и електричеството, както и за задаващия се блекаут  ми напомняха, че трябва да довърша книгата колкото се може по-бързо, без да влошавам качеството и обичайния си стил на писане. Ще опитам да „внеса светлина“ по тези актуални теми, за да се подготвим подобаващо за предстоящата криза. 

Двата тома Локдаун, излезли през 2020 и 2021 г., бяха изключително успешни и са преведени на много езици, включително на английски и испански. Поради липса на подходящ партньор за разпространение в англосаксонския свят ние – заедно с издателство Амадеус – публикувахме английската версия при Kindle Direct Publishing . Амазон започна да я разпространява по цял свят както като електронна книга, така и под формата на джобно издание, което допечатваше on demand – тоест според търсенето и запитванията. Толкова за теоретичната част, защото радостта беше кратка. На 10 април 2021 г. въпросният търговец внезапно спря да я предлага на всички езици, без да ни уведоми предварително и да посочи причини. Всъщност това беше само една от формите на цензура, с която се сблъскахме всички ние, опитващи се да извадим истината на бял свят. 

Наложи се да съхранявам всичко, за което пишех – Интернет страници, статистики, статии или видеа, от които набавях сведения – защото алтернативните новини и източници, до които достигах само извън мейнстрийма, често бяха заличавани дни или дори часове след публикуването им. Налагаше се не единствено експедитивно да разследвам и пиша, но и старателно да запазвам всякакви данни, за да мога да ги намеря бързо и по всяко време. Всичко онова, което според вас подлежи на оспорване, е грижливо нанесено в справочник и при нужда може да бъде показано – определени и споменати от мен в книгата източници вече не са на разположение в мрежата.

Докато пиша тези редове, моят издател Ян ван Хелсинг и лекторката Аня Щьосел са залегнали над последните коректури, за да ги подготвят за печатницата, където се надявам да има достатъчно хартия и книгата да излезе на пазара своевременно. Искам от все сърце да благодаря на двамата за положения труд и огромната подкрепа, защото без тяхната помощ текстът никога нямаше да види бял свят за толкова кратко време. Работеше се успоредно в три отдалечени една от друга страни, за да могат много хора да се сдобият със съществена помощна информация наведнъж – с надеждата да устоят на тези тежки времена и да останат здрави, и накрая дори да бъдат по-силни и обнадеждени, когато ги преодолеят. 

Моля за извинение, че книгата не притежава обичайната перфектна структура, към която сте привикнали, а на места изглежда донякъде импровизирана. Дължи се на факта, че събитията, които ни вълнуват по време на тези дни и седмици, постоянно се застъпват, а аз получавах нови сведения и информации, като се опитвам да извлека най-същественото и да го включа във вече готовите текстове до последната минута. 

Сърдечно благодаря на всички читатели за проявената смелост. Когато разлиствате настоящата книга, вие се присъединявате към онази група хора, която се застъпва за превръщането на този свят в едно по-добро място, отколкото беше през последните няколко години. Горещо се надявам това да ни се удаде, въпреки че от време на време ме обземат и съмнения. Всичко, което можем да направим, е да положим максимални усилия, да ги въплътим във всеки един ден и да вярваме, че нашето вътрешно чувство ще ни подскаже кое действително е „най-доброто“ за момента и за нас като общност. Ако успеем да се доверим на своята интуиция и следваме нейните съвети, тогава ще сме изпълнили задачата си – независимо от резултата, защото ще сме направили всичко по силите си. Ето защо сме тук: да се застъпим за и да подкрепим истината.

Желая на всички нас и на цялото човечество да преживеем тези времена. Бъдете издръжливи! Не губете смелост и преди всичко: не се плашете! Страхът е най-мощното оръжие на тъмните сили и ако успеем да прекъснем връзката си с това негативно енергийно поле, вече нищо не може да ни се случи. Истинските цифри на инсценировката с Короната ясно показват, че хората, които се съпротивляват на Новия световен ред и са готови да се борят за мира, свободата и правото спонтанно да изразяват мнението си, а не желаят да се подчиняват на принудителните ваксинации и въвежданата покрай тях диктатура, са много повече, отколкото им се иска на злодеите. Когато усетим действителната си сила и повярваме в нея, нещата ще се обърнат в наша полза и смятам, че това ще стане съвсем скоро.

Най-сърдечни пожелания!

Михаел Морис, 30 януари 2022 г.
Въведение 

Днес е четвъртък, 4 ноември 2021 г., но една седмица преди началото на карнавала настроението на хората, с които се срещам, не е точно празнично. Слънцето  упорито си пробива път през изкуствените вълнообразни облаци, състоящи се предимно от водна пара, алуминий, барий и стронций. Твърде студено е за това време на годината. Предните две нощи температурите паднаха под точката на замръзването и ако отворя вестника или пусна радиото, веднага започват да ми обясняват, че се дължи на глобалното затопляне. Междувременно е станало толкова горещо, че внезапно се получава обратен ефект – вероятно става дума за научното доказателство, в което всички са единодушни, че отделяме прекалено много въглероден диоксид. Поради тази причина съм длъжен да нося маска на устата. Заради издишването. Постоянно. Така трябва да бъде.  

След като вече не мога да устоя на изкушението да си взема поредната за деня порция лъжа и пропаганда, прелитам над редовете на няколко новинарски Интернет портала, които смятам за поне донякъде достоверни – най-малкото не крият идеологическата си насоченост. Повечето неща съм ги чул още през последния месец или преди година, но сега някой си е направил труда да поразмести думите. Човек се чувства почти доволен, но веднага се набиват на очи множество статии от различни сайтове, които предсказват, че в Съединените щати и Централна Европа зимата ще настъпи по-рано и ще бъде студена и продължителна. Е, добре, и сам забелязвам, че застудя преждевременно, но не мога да не се подсмихна, когато се запитам: наистина ли не усещат абсурдността на твърденията си, или просто е без значение за тях?

След това с поглед установявам, че хубавите дръвца, които прилежно съм струпал в градината през последните месеци, ще бъдат достатъчни за две дълги и тъмни зими. С радост гледам и листата на дърветата, които ще ни предлагат безплатно всички възможни жълти и червени тонове още няколко дни, за да топлят сърцата ни. Докато наблюдавам този малък отрязък от действителността, сякаш всичко е както винаги – всяка година и по същото време. Добре знаем, че усещането е измамно, защото онова, което вече година и половина се случва на тази планета, е единствено по рода си в историята и практически е само началото на едно всеобхватно преструктуриране, което все още не е достигнало до съзнанието на повечето хора. 

Първата глава на моята книга ЛОКДАУН 2 се казва „Тъмната зима“ – кръстена на известната Operation Dark Winter  от 2001 г., която почти двадесет години по-късно се превърна от планиран сценарий в действителност – най-напред във вид на инсценирана пандемия от унищожителен вирус, а по-късно засегна всички други сфери, както ще се убедим по-нататък. Позволете ми в тази връзка още веднъж да ви припомня изявлението от Овалния кабинет на онази марионетка с оредели коси: „Имаме нужда от смели мерки, за да се справим с проблема. Предстои ни една МНОГО тъмна зима.“(1) На онези дами и господа, които пишат своите сценарии, категорично не им е липсвала смелост и смятам, че ще бъде така и занапред. 

След почти едногодишна пауза отново седнах зад бюрото, за да пиша нова книга. Повечето хора изглеждат безнадеждно изгубени, но на останалите, които поне все още могат да разсъждават, имам възможността да предложа определени информации и трезви критични погледи към настоящата действителност, които да им отворят не само очите, но и сърцата и разума. 

За съжаление последните дни ни донесоха точно онова, от което се опасявах през есента, защото когато човек веднъж е разтълкувал мисловния модел на „тъмната страна на властта“, то нейните „тъмни водачи“ стават лесно предвидими. Никога не съм се съмнявал, че повечето политици и техните задкулисни кукловоди доброволно биха се отказали от внезапно открилите се нови възможности за налагане на властта – напротив. Смятам, че случилото се досега беше само загрявката, нещо подобно на спаринг за основната битка, която вероятно ще се разрази между 2022 и 2025 г. Поне се надявам да не продължи повече, защото не знам колко дълго бих издържал лъжите, простотията, невежеството, лицемерието и жертвоготовността на много от моите съвременници. 

През последните три години разговарях с различни лица, притежаващи качества на медиуми, независимо едни от други – повечето от тях предсказаха, че след 2021 г. много хора ще напуснат тази планета. Казано по различен начин: още преди пандемията (каквато изобщо нямаше) те предвидиха рязко увеличаване на смъртността – точно това започна през изминалите седмици, така че идните месеци и години вероятно ще бъдат сериозно предизвикателство за всички нас. Особено важно е да осъзнаем ситуацията и да познаваме фактите, но по възможност да не реагираме емоционално, защото само онзи, който умее да оцени положението правилно, може целенасочено да планира нещата и да намери най-подходящия изход от тази привидно задънена улица. Винаги има такъв, по-важното е да го видим!


Books
Тегло 0.450 кг
Подвързия мека корица
Година 2023 г.
Обем 352 стр.

Напиши ревю

Моля влезте или се регистрирайте за ревю
Свързани продукти